Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy wreszcie Pan Mariusz odniesie sie do afery SMS? |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy wreszcie Pan Mariusz odniesie sie do afery SMS? |
Zainwestuj w fitnesa a nie ciągle chodzisz na solarium.Za pięć lat będziesz wyglądać na 50-tke.A i jeszcze lecytynka na odbudowanie szarych komórek.
|
|
o takk i nic pozatym ,,,,, W przyszlych wyborach nie glosuje na Pana Chrzanowskiego!
|
|
Czarna wiesz co?Bardzo łatwo ciebie sprowokować ja spadam i już więcej z tobą nie gadam.Pa brzydka-stopo.Fuj.
|
|
|
A fuj, jakie wielkie, grube i niekształtne golenie. Buty z plastiku i za duże, bo widocznie taki rozmiar tylko na przecenie był i się fotografuje gwiazda. Jak można nie mieć w sobie za grosz samokrytycyzmu, hehehe.
|
|
a pytał mnie ktoś o zdanie? czy chce być codziennie macany i fotografowany!!! a zupełnie serio....to zamiast robić halo z jelenia wolałbym jedną poważną trasę rowerową, którą można przejechać całą Łomżę. mimo wszystko gratuluje tym, którzy odczuwają realną poprawę życia w naszym mieście z powodu nowego pomnika. Ja tak nie potrafię. ten jeleń ściągnie inwestorów do Łomży ten jeleń sprawi, że tłumy turystów odwiedzi nasze miasto ten jeleń będzie wyrazem solidarności z naszą władzą i ziemią łomżyńską jak patrzę na rozwój naszego miasta w kontekście poprawy życia jednostki pracującej i próbującej się utrzymać na powierzchni, to sprawa jelenia jest tak istotna jak montowanie drzwi do lasu.... Anatol M.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |