Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i po prawie i po sprawiedliwości. 500+ |
teraz mało kto zrobi ci mikrodermabrazję,chyba że kosmetyczka będzie chciała Cię naciągnąć. Latem tego zabiegu się nie robi. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i po prawie i po sprawiedliwości. 500+ |
megan Rano pracowicie ,teraz się zdrzemnęłam , bo tak jak napisałaś zmienne ciśnienie dało kalisonom po tyłku ;) hehe Obudziłam się z lekkim globusem ;)haha nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Dziewczyno co ty wyprawiasz? Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 14-07-11 18:56 to kup sobie olej CO MAM OLAC TEPI MOZDZKU? CO MAM SOBIE KUPIC? JAK JA MAM WSZYSTKO CO CHCE. TY ZAINWESTUJ W ODWYK W LEKARZA PSYCHIATRE W DERAMTOLOGA W STYLISTE WYGLADASZ JAK NARKOMAN ZUL JA MAM WSZYSTKO CO CHCE IMBECYLU A ROZKAZYWAC ITP I PISAC TO MOZESZ SAM DO SIEBIE NIE PISZ DO MNIE JA NIE MAM ZADNEGO KONTAKTU Z TOBA I NIE CHCE MIEC. DOBRANOC. A X3 TO PASUJE DO CIENIA X5
|
|
wielki globus ;) znowu jeszcze chyba się do końca nie obudziłam ;) Niech moc będzie z Wami
|
|
ZLODZIEJI NIE KOLEKCJONUJE I NARKOMANOW I ZULI
|
|
I OSZUSTOW
|
|
Robcio, właśnie nie mam dziecka, wszak wakacje są ;))) Ja urlopu jak nie mam tak nie mam, ale dzieci wakacje maja ;) Porteczki, spać nie potrafię w ciągu dnia, muszę być naprawde po nieprzespanej nocy by skorzystać dobrodziejstwa poduszki w ciągu dnia :) Haha o jeziorze mówisz, wracasz myślami do Ełku porteczki hihi No dobrze to może jakieś pomysły na lokalizacje ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |