Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile kazdy Mieszkaniec placi za zaniedbania MPEC Lomza. |
No, no, Donald, piszesz, że Kurpiewski stracił, lecz jemu się żyje całkiem dobrze, a wbrew pozorom to większość wie, że powinien siedzieć w kryminale, a nie prowadzić działalność. Co do drogowców to róbcie chłopaki swoje i oby nie za szybko, tak żeby wam roboty nie zabrakło, bo z tego co słyszę to kokosów nie płacą, a wszelkie żale za utrudnienia w ruchu drogowym w naszym mieście to niestety, ale odpowiada administracja tego miasta i firma wykonawcza, a że jedna i druga instytucja szuka oszczędności to my musimy naginać kilometry by to ominąć, więc powodzenia i szerokiej drogi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile kazdy Mieszkaniec placi za zaniedbania MPEC Lomza. |
sam mi mówiłeś ze i tak dobrze wyglądam żebym dużo nie jadła hehehehehehe no biegam dla lepszego samopoczucia i dla swoich psychicznych podbudowań:)będę się czuła atrakcyjniejsza to i życie będzie piękniejsze :)ciężko kobitki zrozumieć:)
|
|
no wiesz myślałam że pani pan już mamy za sobą tak a tu nagle pani?no no to panie Robciu:)
|
|
To podjedz sobie na Hipokratesa i zobacz co ma napisane na szyldzie przed domem kolezanko i nie badz smieszna:) pozdro
|
|
Witajcie wieczornie :) Już prawie noc ;) Jak minął dzień, jak ci się dziś pożyło, Jak minął dzień, czy ci się coś skończyło, Czy może dziś coś się zaczęło ci - kto wie? http://www.youtube.com/watch?v=v4JZqoloPAo Bandziory Nawet Słonko świeciło dzisiaj ,na koniec dnia niestety znów pada ;( rudy błazen z druhem
|
|
Porteczki :) Jak ja dawno Ciebie nie widziałam ;))) Własnie ! jak tu pokłony czynic bez anielskich rożków ;))
|
|
biess(pieczny) Pet Shop Boys to kalisony lubią :) robcio Masz pocztę ;) megan Megan ja Ciebie toże dawno ;) hehe Ja przeważnie rano i późnym wieczorem jestem ;) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |