Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Likwidacja szpitala zakaźnego-jest tematem zastępczym!!!! |
Tak, już jest ok. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Likwidacja szpitala zakaźnego-jest tematem zastępczym!!!! |
Witam! Mam pytanie. Interesuje mnie jakaś bezpłatna internetowa galeria w której można zamieszczać różne zdjęcia z własnym adresem internetowym. cos w stylu http://www.dobrebopolskie.com/ bo tu przynajmniej ja mam problem z większa ilością zdjęć nie mogę ich poukładać jak chce wszytko się sypie w większej ilości Może ktoś zna jeszcze jakąś galerie.
|
|
tak, pieniądze a i tak"Dtoktota upadnie" ehh <lol> :P
|
|
EEEEEEEEExtra Proszę więcej.
|
|
nigdy wam sie buzie nie zamkną ? nawet w takiej chwili ludzie zgroza ...
|
|
Raczej byłe wojsko. To było jedyne wyjście. Nikt inny by tej drogi nie naprawił.
|
|
;-)
|
|
Zwracam honor bazyk1 Jeśli tak było jak piszesz to błąd leży po stronie organizatorów. Powinni staranniej wyjaśnić tą sprawę (przynajmniej zobaczyć nagranie o którym piszesz). POZDRAWIAM
|
|
www.digart.pl nie znam lepszego serwisu. Temid
|
|
Miłość egoistyczną jest... No, a jeśli jest to rodzaj symbiozy..? Skądś trzeba czerpać energię do dawania innym... Czyż nie? :) Jesteśmy dla innych jak powietrze. Tylko, że jedni traktują powietrze, jakby go wogóle nie było - bo takie są wymogi ludzkiego organizmu i tak być musi. Inni zaś doskonale zdają sobie sprawę z jego istnienia i niezbędności, a przez to cenią je jak najbardziej... I chłoną caaałym układem swym oddechowym...
|
|
Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza prezes markm, naszego klubu 4lomza. Zawsze pracuje, wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki, to nie ludzie to wilki. To mówiłem ja, Jarząbek. ps Mi ten Wasz serwer przypomina amerykańskie krążowniki szos z lat 60.
|
|
Lipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
no macie racje ale wydaje mi sie ze najlepsze festyny wychodza na muszli ... a z tymi ulotkami to przesadzaja jush ... ;/ Nasza
|
|
Kiler ty to byś tam byl na czarnej liscie A gdzie by to zrobić kręgielnie ? wiadomo że jaa Ptysiu mam tam wstep wolny :D
|
|
Loncze bede mial 2mb\s dowload i upload 2mb\s i dla kazdego po 40zl bedzie 512 kbit w planie mam zeby wszystkie anteny na siebie nachodzily i sporo punktow dostepowych.Narazie bede robil probe na jednym z osiedli zobaczymy co z tego wyjdzie.Umowy beda na okres 12 lub 24 miesiecy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |