Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do 4lomza |
Korupcja weszła już na 4lomza.pl.... Które miejsca są nagradzane w eŁKSówce po sezonie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do 4lomza |
Gratulacje dla dziewczyn za awans do finału! Mecz z Rosją był wspaniały, dawno nie przeżywałem takich emocji, dawno tak się nie denerwowałem, dawno tak się nie nakląłem i dawno nie byłem tak szczęśliwy po zwycięstwie zespołu któremu kibicowałem. Całe szczęście, że ten tie break sie skończył dla nas szczęśliwie. No a jutro mam nadzieję wielki mecz z włoszkami. Jeszcze raz dziewczyny, wielkie gratulacje!!! Nasza
|
|
No właśnie, przybywajcie całymi rodzinami ;) :) Jak nie macie takiego woza to zawsze można pożyczyć od dziadka albo babci ;) Jak to mówią „ w kupie siła” ;) trzeba w końcu rozruszać naszą mieścinę ;)
|
|
Otóż popieram Mrs :-) słowo w słowo pozdrawiam ;-)
|
|
ten landryn to arcy pala fiutek jakich malo a z firmo mpt jezdzo najwieksze dziady w miescie i tego nikt mi nie powie
|
|
też To przyuważyłem, że klient ma 100, a przed tą kolejką miał w okolicach 46 puntków. ciekawie tylko "ile dał" za takie cudo.
|
|
i eŁKSówka sie psuje cale 4 lomza :(
|
|
Najlepiej odpuścić tak jak ja to zrobiłem. Raz była , raz nie była , a jak się obejrzałem to inni zdążyli wytypować , a ja nie. Do kitu z taką zbawą.
|
|
Namfuae, a wiesz kiedy otwarcie? Latem? Bo tak słyszałam.
|
|
ktoś miał kody albo jakiś poradnik i was wyciulał :D
|
|
nie wiem dlaczgo??nawet nie moge sie zalogować!!??-B@NI@K
|
|
jaki jest E-mail do admina
|
|
a ja go niepolecam robiłam u niego prawko i wcale mi sie tam niepodobało, z drugiaj strony ma 2 place do jazdy!
|
|
Święta na klubowo |
BRAWOOOOOOOOOOOOO !!! Nie obroniły, a wygrały po raz kolejny !!! KOCHAMY WAS !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |