czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Arabia Saudyjska deportowała 40 tysięcy islamskich imigrantów. Bo są zagrożeniem terrorystycznym i...

MEFEDRONU AMFETAMINY

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Arabia Saudyjska deportowała 40 tysięcy islamskich imigrantów. Bo są zagrożeniem terrorystycznym i...

DO 7ANGELFREE

TAK WYGLADA CZESIO FAZI PAWEL Z NAVARY

Re: Arabia Saudyjska deportowała 40 tysięcy islamskich imigrantów. Bo są zagrożeniem terrorystycznym i...

PAWEŁ ROBI PAJACYKI NA TYM ZDJECIU

OSTRA SUCZKA Z W-WY GO TEGO NAUCZYLA:D

do 7angelfree dokladnie

GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PIES ICH J3BAL

Dzień dobry Bandenczko :-)
Milego dzionka wszystkim :-)

TO NIE JEST MOJE ZDJECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GLUPIA NIVIDIO

ONA MA 45 LAT I DZIECI I MEZA W ZK

Z BIALEGOSTOKU JEST

CHCIALAM POKAZAC LACHONY PAWLA Z BLISKA

ROZUMIESZ NIVIDIA?

pawelznavary 2011-06-17 23:40:50byłem dzisiaj u niej jutro znowu tu wrócę i tak co dzień!całuję swoją śliczną laleczkę w piękną muszelkę ty jesteś moja laska i nim świt znów wstanie przyjadę do ciebie moje ty kochanie Polecam wszystkim ********* ****

kalesony ja w pracy jestem
Trochę pracuje i trochę czytam:)
Patrzę że tęsknisz troszeczkę.?:)

zaraz do informatyka

lece zaraz

wszystko bedzie wgrywal

ja jestem i co???

no wlasnie chyba tylko to jak z niego ciotaaa

kiełbie we łbie ma lamus...........

każdy cie jedzie, a ty nawet nie potrafisz sie odgryźć............i tak jesteś zerem, chcesz być jeszcze niżej????????????

Re: psycho-jude

Nie twierdzę, że sam fakt religijnej wiary jest u człowieka jakąś wadą. Wykazałem natomiast rozdżwięk pomiędzy praktyką, a oficjalna nauką. Nie jest zupełnie prawidłową postawą formalne tkwienie w kościele i jednoczesne odrzucanie wielu podstawowych dogmatów i norm. Już dawno badania pokazują, że rosnący odsetek katolików odrzuca np. dogmat o Trójcy Świętej, sukcesji Apostolskiej, czy innym niepokalanym poczęciu... będąc także zwolennikami legalizacji aborcji, antykoncepcji, czy innego zniesienia celibatu. Wielu moich sąsiadów, znajomych.... wyraza opinie, że porzuciłoby kościół formalnie jednak nie chce robić sobie problemów z otoczeniem, bojąc się o kłopoty swoich dzieci itp...Polski katolicyzm, poza sporą, ale mniejszościową grupą dewotów typu "radiomaryjni", opiera się na kultywowaniu tradycji, dostosowania sie do oficjalnej linii ideologicznej utrwalanej przez stereotypy Jedynie słusznej religii i kościoła.

Re: InFamia x

Państwo może i powinno być neutralne nawet przy 99% populacji katolików. Wystarczy żeby prawo i urzędy, szkoły, nie zmuszały nikogo do bycia katolikiem w żaden, nawet najmniejszy sposób, a to przecież w żaden sposób nie krepuje nikogo. W państwie neutralnym wszyscy traktowani są równoprawnie co nie ogranicza np. większościowych katolików do kultywowania swej religii. Różnica polega tylko na tym, że robią to dobrowolnie, bez państwowej presji i za swoje pieniądze. A to chyba czysta "gra" i sprawiedliwa....

apostata

Autor: lovelas (87.119.10.---)
Data: 27-06-11 14:27

Normalnie nie normalny człecze jesteś tylko nickiem dla mnie:)

witaj sun , ja za kolegą musze obstać nie będzie mi tu pier..lił na forum na niego w czasie gdy go niema

*SUN*
Jutro już wtorek ;)

lovelas
Za kolegą trzeba obstać ;)

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Autor: lovelas (87.119.10.---)
Data: 27-06-11 14:36 najlepiej tak bo wiesz ze do cie mordy nie otworza i w gebe nie dostaniesz nie wiesz o tym.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org