Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVP 3 Ale PLAMA !!!! |
Z tego co słyszałem to oprawa meczu z Wigrami ma być naprawdę fajna. Oby tylko pogoda dopisała i był pełny stadion. Zapewne, mimo jakiś tam stanowisk naszego klubu o zdemolowanym sektorze dla gości, kibice z Suwałk przyjadą. Ciekawe, czy pozaboiskowe atrakcje również są przewidziane. Dwa lata temu chłopcy z bieguna zimna zostali pogonieni i obici. Myślę, że w tym roku może być również ciekawie, jak nie z nimi to z ochroną. Oby to jednak było głównie sportowe widowisko. Dziś ŁKS wygrał w Iławie z tamtejszym Jeziorakiem 3:0. BRAWO!!! Marysia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVP 3 Ale PLAMA !!!! |
ciąża? ------ faszystowski przyglup mrs
|
|
wynik meczu Jeziorak Iława - ŁKS ŁOMŻA 0:3 bramki zdobyli dla ŁKS-u: Truszkowski 45';87' oraz Marczak 68
|
|
na wpisowe szklanka mleka dla ptysia, bo to osesek przecie.
|
|
szmata, szamac, szambo, czy jak ci tam, jesteś żałosny, naprawdę. Ale cóż, po twoich wypowiedziach widzę, że boisz się, że jedna gałąź będzie przeznaczona dla ciebie, więc sączysz jad, bo nie wiesz jak długo jeszcze będziesz mógł. Nie chce mi się ani z tobą, ani z innymi pedałami dyskutować. Zresztą ten temat był już wałkowany na forum i tam zostało wszystko napisane. Na świecie nie było nigdy tolerancji, nie ma i nigdy nie będzie. Zrozum to!
|
|
Do Testera: nie wiem czy to coś da, ale numery auta to prawdopodobnie BIY 3997 lub BIY 3977; w każdym razie coś bardzo podobnego... ;) dzięki za pomoc
|
|
Hehehe jak walczyc z narkomania? Antysemitex prawdopodobnie przywalilby im pare martenow na ryj i cieszylby sie ze problem zostal rozwiazany. Ja powiem tak - kazdy DOROSLY czlowiek jest wolny i nikt nie ma prawa zakazywac mu palenia jontow czy nawet brania twardych narkotykow. Jest to jego swiadomy wybor. Osobiscie wiem w jakie gowno moga wpedzic twarde drugi. Jestem za proponowana przez kanabe forma legalizacji (mam tylko watpliwosci co do zalegalizowania posiadania niewielkiej ilosci twardych narkotykow) poniewaz nasze dzieci juz nie beda mogly kupic blantow u osiedlowego dila - znikna oni bo nie bedzie to oplacaly biznes, a panstwo bedzie mialo dodatkowe dochody z podatkow. Znikna tez grupy przestepcze ktore zajmuja sie "biznesem narkotykowym". Policja nie bedzie sadzala do wiezienia narkomanow tylko po stwierdzeniu ze koles jest uzalezniony skieruja go na leczenie. Teraz pewnie duzo ludzi sie ze mna nie zgodzi, ale pomyslcie racjonalnie. Teraz kazdy 13latek moze kupic blanty. Jesli zalegalizujemy posiadanie NIEWIELKIEJ ilosci narkotykow miekkich zmiejszymy dostep mlodych ludzi do nich, bo zaden nielegalnie dzialajacy diler nie zapyta Twojego dziecka czy ma juz 18 lat!
|
|
To Łomża w ostołece mają o wiele gorzej :P Aleksander III
|
|
biy 3977 takie Aleksander III
|
|
a moze by tak zastanowic sie przez chwile i dojsc do wniosku ze od kilku tygodni rolnicy nawoza pola obornikiem ? a jak mi sie wydaj to troche smierdzi i ciezko zeby sie to szybko wywietrzylo. :] pozdrawiam
|
|
Dla wyjasnienia - w poprzednim poscie napisalem ze nie potrzebna jest nam legalizacja tylko racjonalna polityka narkotykowa. To co napisalem wyzej wlasnie jest racjonalna polityka narkowykowa a nie taka legalizacja jak np w holandi. W wiekszosci krajow europejskich jest legalne posiadanie niewielkiej ilosci narkotykow, sa bardzo podobne zasady do tych ktore proponuje nam kanaba i tam problem narkomani jest bardzo maly, bo czlowiek zatrzymany pod wplywem narkotykow przez policje od razu kierowany jest na kilka wizyt u psychologa. Takie zapobieganie jest napewno lepsze niz kurator, wyrok w zawiasach, czy pudlo, bo to nic nie pomaga, a tylko szkodzi.
|
|
faszystowski przyglup mrs----> :/ <no comment>
|
|
Sorki ptysiu, ale informacja "tam kolo lidera cos jest" niewiele mi mowila....Dzieki za info, skorzystam.
|
|
jeden ze zbiornikow na poligonowej: www.lomza.republika.pl/zalew/ to wszystko tak śmierdzi, smacznego :)
|
|
To ja Legalize - nie moglem sie zalogowac do siebie wiec zalozylem nowy profil. Po pierwsze nie porownalem Cie do Hitlera. Co innego pana i wladce, czy Antysemitexa. Po drugie powiedz mi w ktorym momecie ta ksiazka jest madra?! Pewnie w rozdziale narod i rasa? Pier....nij sie pare razy glowa w futryne, a moze zmadrzejesz troche. I nie udzielaj sie w tematach o ktorych nie masz pojecia. Czytalem ta ksiazke i juz przy pierwszym rozdziale myslalem ze puszcze belta.
|
|
Chyba każdy pamięta ostatnią walkę Gołoty z Lamonem Brewsterem. polecam od tej walki link: http://sport.onet.pl/1171754,wiadomosci.html Co sądzicie o tym artykule ????
|
|
co wy z nim gadacie MrS zawsze był ************ więc jak tu brać poważnie jego teksty. Widać chłop się wkurza bo koledzy na niego nie leca. Marysia
|
|
U.S.A. (Ukraińska Spółka Akcyjna)-państwo lwwl
|
|
Nie spotkałem jeszcze taksiaża który by kulturalnie jedził. Ale co się dziwi jak prawko mają ze stadionu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |