wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Unijne pieniądze leżą na ulicy. Trzeba się tylko po nie schylić – pisze Współcze

poczekaj, słuchaj radia, porównamy czy lepsze jest od Eska Łomża. Nie ocenia sie ksiazki po okładce. Lipa to jest w lesie i to nie jedna :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Unijne pieniądze leżą na ulicy. Trzeba się tylko po nie schylić – pisz

ja polecam na prusa. Tam jakies malzenstwo robilo cala szczeke mojemu tacie. wyglada super, zupelnie jak naturalne

mila czy fajna ****? bo to jest roznica ??

magia - czarownik z krainy OZ

Re: Unijne pieniądze leżą na ulicy. Trzeba się tylko po nie schylić – pisze Współcze

iluzia-cos ciekawego

iluzja -> czarodziej ;D

miła i łądna jest w alkohola świata to brunetka, zgadzam sie z toba krs :)
miła obsługa jest też w Kodaku w galerii stokrotka. W kubusiu na Mazowieckiej tez jest miła pani.
Niemiła obsługa jest na poczcie na Ksiecia Janusza. Najgorszy jest ten facet w 1 pierwszym okienku, a ta "otyła" pani w okienku do wysyłania paczek to zaleznie od humoru.

Re: Unijne pieniądze leżą na ulicy. Trzeba się tylko po nie schylić – pisze Współcze

"Ja Niewiem" - Żartuje a adapter dual sim ??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Klimatyzacja samochodowa, naprawa, serwis, odgrzybianie. Szybko, tanio i solidnie. Polmo Piątnica (były Polmozbyt w Piątnicy) ul. Stawiskowska 34.
tel. 606250600
różne
Głodny? Chcesz się przekonać jak smakują owoce morza w Pizzerii Caro Gowanni w Miastkowie i ile to kosztuje? Zadzwoń a może Cię zaskoczy?
tel. 539160625
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org