Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Następna afera w PiSowskiej dojnej zmianie w Spółkach Skarbu Państwa . |
nieaktualne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Następna afera w PiSowskiej dojnej zmianie w Spółkach Skarbu Państwa . |
ja najedzony jestem byłem na obiedzie u madziary hehehehe Anatol M.
|
|
a moim zdaniem skarpety + sandały to jest higieniczność. poruszę ten temat na głownym.
|
|
Dużo ludzi naśmiewa się ze skarpet + sandałów. Ale ok. To wygląda źle, ale nie uważacie, że cały pot z nogi (notabene poci się całe nasze ciało, pot na stopie nie musi oznaczać brzydkiego zapachu jeśli dbamy o higiene itp.) wsiąka w sandał nieważne jakiej byłby konstrukcji, na poczatku jest ok, ale po jakimś czasie połączony kurz z wilgocią powoduje zagnieżdźenie się bakteii co może powodowac rózne infekcje nóg, stóp i brzydki zapach. Jakoś wątpie zeby 99% ludzi noszących sandaly uzywalo codziennie antybakteryjnych płynów do sandałów bo ludzie tego nie znają. Zatem, ze względów higienicznych nosimy skarpetki z sandałami, ale krótsze. Co ważne jak już chcemy bez skarpet to używamy specjalnych płynów antybakteryjnych. Zastanówcie się nad tym. Podobna sytuacja jest keidy nosimy buty czy coś innego bez skarpet , to tosamo jaklby nie zmieniać skarpet dniami, a bakteire i gdzyby nie wybierają. proszę o opinie
|
|
Hej. Macie jakieś pomysły co zrobić ze starymi meblami? U teściowej będę wymieniał meble - nie dość że 4 piętro to jeszcze takie stare że nie ma sensu dawać ogłoszenia do sprzedaży. Gdzie takie antyki wywieźć? jakieś wysypisko czy coś?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |