Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
M. Bagiński Wicewojewodą Podlaskim |
Z takim pytaniem to tylko do BRAVO.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: M. Bagiński Wicewojewodą Podlaskim |
Treść jest ukryta
|
|
No fajnie! Teraz Michał jest w Brukseli. Wiecie jaki symbol ma Brukselka? No właśnie, Michał nas dokładnie olewa (zresztą zawsze). Chcesz mieć p(osła) z łomżyńskiego głosuj na Kamińskiego! Teraz była niejaka Genowefa (PIGWA) Wiśniowska (wieś wioska) z Samo-brony.
|
|
Dla mnie to wielki szok.Będę go zawsze pamiętał był tak młodym wieku pamiętam kiedy Polacy grali ostatnio świętowano jego wieczór kawalerski wszyscy mu życzyli wszystkiego dobrego na nowej drodze życia szkoda tylko że ta droga jego tak szybko się skończyła łezka w oku się kręci że tak młody i uzdolniony siatkarz odszedł "Arku gdzie jesteś teraz pamietaj zawsze będziemy z tobą " Jestem zły za to że Polacy muszą szukać pracy za granicą
|
|
smutek -> 4łomża :/
|
|
tak nie wybaczac żadnych krzywd zwłaszcza wyrządzonych niewinnym istotom-dzieciom które cierpią chociaz mają dopiero 5 i 12 lat Goska mam nadzieje ze bedziesz chłoneła całym swym zabrudzonym skarzonym ciałem ' ból i gorycz jaką one dostały od najblizszej osoby-od swego ojca
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |