Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Łomża nie zasługuje na normalnego biskupa?! |
śledczy a jaka masz predkosc ? --- If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Łomża nie zasługuje na normalnego biskupa?! |
Posty smietany rozpoczynają się tak: "ale to bez sęsu isz" "sądzę isz" A to przykład niby śmiesznego postu jasia śmietany z dzisiejszego dnia na onet.pl: BES SĘSU.. Szkoda mi Jacka Krzynówka isz w jego zespole Bajerze musi tak wcześnie rano trenować.. a po śpiącemu łatwo o kontuzję dlatego selekcioner Janas powinien zaprotestować isz Niemcy przed miszczostwami ktore zamierzamy wygrać chcą pozbawić nas czołowego zawodnika atakującego... jasiu_smietana@vp.pl, 2005-10-28 17:52
|
|
pamietam jak z okazji Św. Komunii dostałam od kogoś tam w prezencie 10 dolcow, a za 6 poszłam i kupiłam sobie Barbie.... Pewexy byłu super:)
|
|
O taaaak, w tym momencie sobie uświadomiłem, że od dwóch lat mam halucynacje. Wszystko jasne. W poniedziałek zapisuję sie do psychiatry, laryngologa, neurologa, dermatologa i na wszelki wypadek do weterynarza.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Hauzer- Nie powiedziałem, ze jesteś prostakiem, ale argumenty Twoje tak wyglądają ("Albo inne świeta urozmaicające naszą 'bogata' kulture; 1maja :) Święto pracy... " ). Czy tyle o tylko z naszych 1000-letnich obyczajów i kultury znasz? Pewnie musisz jeszcze trochę pożyć i poczytać... Pozdrawiam. Zbych
|
|
Ptyśku- nie przejmuj się tym co gadają! Ludzkość naśmiewała się przecież z wielu geniuszy nauki, twórców wielkich... masz wiele lat życia przed sobą i jeszcze możesz im wszystkim pokazać co jesteś wart i będą misieli wszystko odszczekać... więc na razie nie popadaj w depresję i ucz się wytrwale. :-) bagrmosen
|
|
to kiedy ten kolejny spot?? :) spodobalo mi sie na poprzednim
|
|
tommeknet nie radzę tobie brać Internetu satelitarnego chodzi bardzo wolno. Trzeba jeszcze trochę poczekać niech dopracują szczegóły i postawią więcej anten zewnętrznych. Pozdrawiam Do przyjaźni dwóch niezbędna jest cierpliwość jednego
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No i śmietana się rozlała
|
|
ja kiedys kupywalem tusze do drukarki, czarny i kolor, na dwoch roznych aukcjach ale od tego samego goscia, jednego dnia o jednej porze. Poprosilem go o to zeby wyslal za pobraniem i wsadzil w jedna paczke, on tak zrobil ale za przesylke policzyl jak za dwie paczki...
|
|
Hallo! wina chcecie?
|
|
niestety w ten weekend każdy zaganiany przed świętami, kolejny weekend też raczej chyba nie bo najprawdopodobniej wraz z Wawrem mamy wyjazd, więc może najszybciej za trzy tygodnie Wielorybek, wiesz jest pewien dział na stronie, jak byś chciał tam zagościć kiedyś to zapraszam na priv:P Nasza
|
|
chłopaki walnijcie sobie jakiś hosting lepszy bo strona ma przekroczony limit , są dobre darmowe konta tylko wystarczy poszukać www.google.pl jak nie znajdziecie to daje wam krate ;] ja tam duzo hostingow darmowych DOBRYCH znalazłem
|
|
Nawet najgorszy analfabeta nie robiłby tylu błędów. Nie jest Jasiu śmietana taki głupi jak Wam się wydaje. On wszystkie byki robi z rozmysłem. Takie jest moje zdanie. Mimo tych (umyślnych) błędów treść jego postów nie jest wcale taka niedorzeczna. Pozdrowienia. ![]()
|
|
Jak ładnie to ująłeś..... chwyta za serce. Może jakiś tomik poezji wydasz?
|
|
Zbych i po twojej wypowiedzi padnie sporo odpowiedzi innych forumowiczów o tresci Ptysiu Geniusz !
|
|
Jeśli odgadniecie gdzie to zdjęcie było zrobione to czeka was nagroda. ![]()
|
|
czy to zdjecie jest robione w okolicach łomzy ? --- If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.
|
|
Po początku Czartoria, po Czerwonych dachach Mazury po Rzece Łomża(?) Ale to wygląda jednak na jakiś teren wojskowy, do tego jest ogrodzony. Poniżej ciekawe szczegóły, może kogoś to naprowadzi: http://www.netfirma.pl/lomza/z1.jpg http://www.netfirma.pl/lomza/z2.jpg http://www.netfirma.pl/lomza/z3.jpg http://www.netfirma.pl/lomza/z4.jpg
|
|
Ale Dokładniej Dokładniej ... ;-) --- If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.
|
|
moze jakies wskazówki dasz?? :> ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Najlepiej idź do wróżki ;-)
|
|
To raczej logiczne, że do lipca nie będzie nowego stadionu. Ale do marca jest czas aby najniższym kosztem dostosować "eksponat muzealny" do naciąganych realiów II ligowych: - dodatkowe 500 krzesełek - poszerzenie boiska o 5m - nowe wyższe ogrodzenie płyty boiska - sektor dla gości Szanowni Panowie włodarze miasta - wszyscy zaginamy rękawy i do roboty.
|
|
czyli dziś imprezujemy godzinę dłużej.... jedno piwko więcej :D
|
|
Cze!Alli, jak wchodzisz czasem na ta stronke to sie odezwij-miło sie gadało.Nowego tematu tak chwytnego jak sen nie znajde więc Ty cos zacznij.Pozdrawiam bezsenny.
|
|
jakaś baza wojskowa a te rury tylko mniejsze od MPEC-u odchodzą moze je powiekszyłęś ? tylko od MPEC-u rur jest 2
|
|
A ja jestem niepocieszona. Nie dość, że wcześniej będzie robiło się ciemno, to dodatkowo mam takie małe dziwactwo. Jesienią lubię wychodzić wcześnie z domu. Kocham, jak na ulicach panuje mroczek, świecą się jeszcze latarnie, prawie nikogo nie ma i jest cisza. Zawsze w chwili przestawienia na czas zimowy wszystko się kończy: gdy przed siódmą wychodzę, jest już jasno, a to dodatkowo mobilizuje innych ludzi do opuszczania domów i pobudza, przez co mogę porzegnać się z ciszą. Głupie zboczenie, ale co poradzę? apostata
|
|
10-12-21-26-31-45!!! Jakbym miał te wiedze kilka godzin temu tobym teraz z wami nie gadał.] _______________________________________- Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
(img)adresobrazka(/img) przy czym zamien () na [] :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |