Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Będzie BOJKOT TVPis - kurskiego ? |
biess(pieczny) Dzień dobry :) Miło Ciebie powitać ,z Tobą biess(piecznie ) ;) hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Będzie BOJKOT TVPis - kurskiego ? |
Moje porcięta :) Dziadziuś ma wszystko obcykane :):):) Linka dobrze dziadek wkleił szklane oko nie zawiodło :):) Tylko z własnego kanału you tuba nie da się bezpośrednio wkleić tak jak normalnie :( No ale trudno , jakos przecierpicie :):):)
|
|
maruda Dziaduniu to zwracam honor jak tak ;)
|
|
Przyjdź to się przekonasz. I nie czytaj tego gówna "wybiórczej" bo Ci sieczkę z mózgu zrobi. Do zobaczenia w środę.
|
|
ni ma za co :) Dziadek puszcza w niepamięć od ręki :):) Enya:) http://www.youtube.com/user/NaFalachNut#p/a/f/1/GRpCZS2Wi34 A to specjalna dedykacja dla ciebie :):):):)
|
|
no ciekawe jak teraz z tą obsługą
|
|
maruda Dziadunio to dla Ciebie od Twoich galotków :) http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I I dla Wszystkich BANDZIORÓW od kalisonów ;)
|
|
Dziadulek same śliczności na swoim kanałku gromadzi :):) Od czasu do czasu coś wam pyknie do posłuchania :):):) Ale nie za często bo się wam obsłucha za bardzo :)
|
|
algeroth Algi spostrzegawczy jesteś ;) Fajne pamiątkowe zdjęcia mamy z pod parasola :)
|
|
Łomatko kofana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toż ten latynoski przystojniaczek wagowo prawie jak dziadunio :):):) Ale nuteczka boska :):) Dziadzio podziękówki składa :):):):)
|
|
maruda Wysoka waga sprawiła ,że już go nie ma pośród nas ,ale śpiewał pięknie :) Nuta też boska :)
|
|
*Sun* Ty nam zawsze osłonecznisz dzionek :):) Bez względu na to jak jest na zewnątrz:):) Dziadziuś ma gest dziś nie zwykły :):) Jeszcze jednym utworkiem was obdarzy :):):) http://www.youtube.com/user/NaFalachNut#p/f/14/g8de-EBzRFQ
|
|
*Sun* Witaj *SUN*:) Wszyscy tu czekamy z utęsknieniem na Nasze Słonko ;) To niedobrze ,że głowa boli ,pewnie jesteś meteoropatką tak jak kalisony ;) Niech moc będzie z Wami
|
|
maruda LADY IN BLUE też fajna nutka :):):) Kalisony tak z doskoku będą zaglądać ;)
|
|
dziadzio musi myknąć na jakiś czas :(:( Sprawy , sprawy, sprawy pilne do załatwienia :(
|
|
Kolejna akcja w Nowogrodzie Tym razem ucierpiał niewinny człowiek, czy ma coś wspólnego z tym nasz ŁKS...
|
|
Przyjeżdżają i myślą ze maja do wszystkiego prawo, chamy tylko tak to załatwiają
|
|
karierowicz i wredota pip.......... bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki!
|
|
sun jesteś poświeć troche bo pochmurno jest chociaż wirtualnie hehehe
|
|
Dziewczyny :) A to dla was :) http://www.youtube.com/watch?v=cBcCMAJaFZQ Że też te nasze łomżyńskie chłopaki tak ładnie grają !!!!!! Gdzie oni są kurna blaszka????? Dlaczego nie koncertują u nas ?????
|
|
"jeżeli twoje dziecko jeździ do Nowogrodu , wiec że coś się z nim dzieje..."
|
|
nono maruda dobre nadajesz się na dj
|
|
algeroth ooo jestes i nic nie piszesz :P heh tak wybieram się a czy dojdę to się okażę hehe nie no mam nadzieję że dotre a Ty?? madziara świece świece ale moje samopoczucie kiepskie i na nic ochoty ani weny nie mam he chyba zaraz owinę się w koc i dalej spac pójdę :) maruda wow nawet nie wiedziałam że taki zespół mamy :D dają rade chłopaki teledysk profeska no no...baa nawet wokalistę z liceum kojarzę :D he he
|
|
Proszę się zastanowić, czy ktoś może pracować na pełnym etacie i działać aktywnie w tak wielu organizacjach pozarządowych (w uzasadnieniu podano ich 7). Które zajęcie jest dodatkowe? Jeśli robi się wszystko, to nie robi się NIC. Ciepła posadka w ratuszu to niezłe pieniądze i wszystkie świadczenia socjalne (+ premie, trzynastka) łącznie z ubezpieczeniem. Z tego, co jest mi wiadome w wielu organizacjach pozarządowych działa się społecznie, więc urzędniczy stołek bardzo się przyda.
|
|
dzięki madziara :) Ale nie za bardzo znam się na nutkach :( Stary już jestem i przygłuchawy :) obraz tylko widzę i to też nie dokładnie :):):):):)
|
|
sun ja bardzo chętnie ale rozpuszczalna z mlekiem i cukrem chyba niezawiele żadam z góry dziękuje
|
|
*Sun* będę będę :p I jestem cały czas, ale zerkam tu co 10 minut tylko, bo trzeba popracować trochę, o tak o: ![]()
|
|
sun jak niania zgodzi się to czemu by nie jak nie to d......a blada znów mnie ominie taka impra bbuuuuuuuuuuuu:-(
|
|
madziara no u mnie podobna sytuacja ale juz od tygodnia "nianię" przygotowuje na czwartkowe wyjści więc mam nadzieję że będzie dobrze hehe który ile latek pociecha ma ?;) jesli oczywiście mogę spytać
|
|
OJ NIE MA NIE MA NA PEWNO POPIWKUJEMY :) BAR BĘDZIE WZIĘTY http://www.youtube.com/watch?v=rdSLVbmJwb0&feature=related
|
|
fresz!!! a Ty nie podglądaj tylko odezwij sie kobito ;))
|
|
moja śliczna pociecha będzie miała 5 w pażdzierniku a ile twoja jeśli mozna wiedzieć biess(pieczny) musza dużo przywieść żeby niezabrakło
|
|
Spokojnie Madziara na pewno czytają co piszemy to sie przygotują http://www.youtube.com/watch?v=FKjungirXzk
|
|
biess(pieczny) Już widzę wkręciłeś tak jak My :) hehehe Mnie też trzeba siłą odciągać od kompa ;) hahaha Dziękujemy za dedykację :):) Fajna ;) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |