Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opole 2017. Powrót cenzury. |
Witam słoneczko!!!!!!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opole 2017. Powrót cenzury. |
6. Przerwa na lunch Wychudzeni na zjedzenie lunchu mają 30 minut, żeby mogli zjeść więcej i nabrać zdrowego wyglądu. Pracownicy z normalną wagą mają na zjedzenia lunchu 15 minut. Tyle akurat wystarczy, aby zjeść posiłek pozwalający utrzymać stałą wagę. Otyli mają 5 minut. Akurat tyle zajmuje wypicie Slim Fasta. Dziękujemy za lojalność wobec naszej firmy. Jesteśmy tutaj, aby zapewnić dobre samopoczucie wynikające z pracy dla nas. Dlatego też wszystkie pytania, komentarze, uwagi, skargi, insynuacje, oskarżenia i wyzwiska powinny być kierowane gdzie indziej. Udanego tygodnia życzy, KIEROWNICTWO nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
.
|
|
hmmm tego z tv;-)Prawdziwego mam psa,taki miły dziadek;-)
|
|
hmmm,,, to rasa , poczwarek czy owczarek??? omanio mój bojownik to czerwony jest,, :)) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a czemu poczwarek ??? ja mam jedną rybke w słoju no trzeba dbać o wode... ale lubie ją,,,
|
|
ma jakieś imię heh?a może życzenia spełnia??odkupię jak coś od Ciebie;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |