Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mamy kopię stalinizmu w postaci kaczyzmu |
Ja mam 20-letniego Mercedesa, jeżdżę nim od 4 lat. Mogę Ci polecić dobrego mechanika, który naprawdę zna się na Mercedesach i nie zdziera kasy. Niestety, zakład ma w Białymstoku, ale warto przejechać kawałek drogi. Ten zakład to Wit-Car na ul. 1000-lecia Państwa Polskiego (po prawej stronie od zjazdu z obwodnicy). Szczerze polecam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mamy kopię stalinizmu w postaci kaczyzmu |
fresz chcę z tobą porozmawiać....... napisz na priv czekm;( nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jest tu kto?? rudy błazen z druhem
|
|
Fajnie tego doświadczyć, ale nie każdy ma to szczęście kochać i być kochanym . Najfajniejszy okres to zakochanie, dopóki wszystko nie pójdzie w rutynę .
|
|
|
Myślicielek oraz inni forumowicze:) Jeśli poszukujecie czegoś więcej, chciałabym Was serdecznie zaprosić na Adoracje odbywające się w Miłosierdziu Bożym (dolny kościół) w każdy czwartek od godz. 19 :) Zapraszam, może akurat odnajdziecie się w tej wspólnocie! :)
|
|
|
Memphi Siema :) Kalisony idą przez życie tak ,żeby nie żałować niczego ,czasem różne bywa ;) to tak a propos Twojego motta ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |