Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opiecanki.... |
haha no i w środę wezme dwa psy od Lori jak bedą jeszcze :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opiecanki.... |
Zbychu Będziesz miał zajęcie z tymi kozami , masz gdzie je trzymać ? Będą Ciebie budzić rano ;) http://www.youtube.com/watch?v=U4kqWYm7Lgg
|
|
No właśnie jestem w trakcie kupna chałupy na wsi jest duża działka i las na cztery kozy miejsca full Obecnie na balkonie nie ma miejsca haha Ale by były jaja jak by koza beczała na balkonie co ???? hahahaha
|
|
dziś chcieli mi coś tam dać ale powiedziałem że śmieci nie chce haha rudy błazen z druhem
|
|
Zbychu Byłoby nieźle szczególnie dla sąsiadów ,by Ciebie w gazecie opisali ;)haha 4 kozy beczą od rana na balkonie ;) hehehe
|
|
matiek97 - mowie, ze nie wiem na jakich kanapkach, bo są te w "papierkach" i te w "pudelkach" :P hehe ale pewnie jak juz cos, to w tych "pudelkach" podlasiakxxx - no to wlasnie te naklejki z monopoly
|
|
Z Mercedesa została już tylko legenda , każdy lepszy mechanior Ci go zrobi.
|
|
Zbychu Marzenia się spełniają ;) hehe rudy błazen z druhem
|
|
hmmm Zbichu ty to jesteś gość szacun tobie to super że ciebie poznałem na forum..... jestes zajebisty gość ,,,,,,, z ciebie i humor ciebie nie opuszcza hej "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|