Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to jest dobra zmiana a nie złodziej kalama |
wolny niewolnik Teraz lepiej :):):) Pani nie taka delikatna hehehe Niech moc będzie z Wami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to jest dobra zmiana a nie złodziej kalama |
|
Ten mały tańczy do tej muzyki hahaha Niech moc będzie z Wami
|
|
Pytanie do wszystkich fanów serialu. Które są wasze ulubione aktorki w M jak miłość? Ja bardzo lubię Olgę Serebryakovą, która gra Nataszę i jeszcze Bożenę Stachurę, która gra Grażynę Łagodę. Obie wg mnie są bardzo utalentowane i powinny częściej występować.
|
|
|
dziadka_kalesony "Tylko jedna uwaga mężczyznom trudno mówić o uczuciach ;)" Mówić raczej nie jest trudno (wiem to z autopsji) , ale trudno jest akurat się otworzyć by mówić o tym wprost. Ludzie po pewnych zawirowaniach w swych życiach po prostu i najnormalniej w świecie się boją i dlatego się zamykają w sobie. A z własnego doświadczenia wiem że nie tylko facetom trudno jest wprost mówić o uczuciach ale i też kobietom. Pomimo że jestem tzw. singlem i to z odzysku to tylko strach przed ponownym zawodem gdy komuś ufamy i jesteśmy niby go pewni-a tu nagle dostajemy kopa w tyłek bo nagle się znudziliśmy naszej drugiej części.A na dodatek zostaliśmy wymienieni na inny model (w moim przypadku na starszy)-to jak tu mówić o uczuciach???.... To lęk który nas powstrzymuje przed tym cierpieniem... to jest właśnie ta blokada która nas i nasze słowa wręcz zamyka w sobie.... A otwarcie się ponowne na drugiego człowieka(chodzi mi tu raczej o stronę uczuciową) graniczy z cudem.... By jednak kogoś poznać i przekonać się że jego gadanie nie jest tylko pustą gadką trzeba z nim troszkę poobcować.... inaczej się nie da..... I jeszcze jedna sprawa o której trzeba tu wspomnieć-czyny więcej świadczą o uczuciu niż słowa.... Pozdrawiam
|
|
Dereszowska
|
|
i ja slucham. przy disco polo najlepiej sie mozna wybawic,a tak jak pisalam poprzedniczka,tylko frajerzykow sie wypiera ze nie slucha a tak naprawde to pod prysznicem sobie nuca heheheh.
|
|
jak w temacie 15.06 moge zabrac do niemiec strony Bielefeld,Munster,Osnabruck
|
|
Witam! Moimi ulubionymi aktorkami serialu "M Jak Miłość" są: Teresa Lipowska, Katarzyna Cichopek, Małgorzata Kożuchowska. Lubię je najbardziej za rolę a szczególnie te najśmieszniejsze, gdzie potrafię się zaśmiać na maxa! Pozdrawiam fanów serialu.
|
|
hej gdzie polecicie zamówić tort na roczek dziecka? dzięki z góry za odpowiedzi:) Niech moc będzie z Wami
|
|
zdecydowanie Rafaello :)
|
|
No dobra, niech już będzie. Jeżeli tylko kandydatka na dżokeja w miarę się prezentuje, to mogę być za konia. Jazda po dywanie, wokół ławy i na balkon. Tylko k*rwa, bez bata i ostróg. No i, nie galopem, gdyż piję dużo kawy i pompa nieco szwankuje. Ale ogon nadal wysoko zadarty, co gwarantuje że , pani dżokej z siodła się nie zsunie, nawet gdybym stanął dęba. I nie targać ze sobą żadnego owsa, jedynie kawa Jacobs mielona, 0.25 kg za 10 zł. I po cóż daleko szukać i liczyć koszty. A tu, centrum miasta i prawie gratis.
|
|
wiem, że nie ma, znalazłam kazańska 2 ale nie byłam pewna. dzięki za pomoc :)
|
|
anelka Jak znajdziesz takiego faceta to na pewno będzię Twoim mężem . Czego Tobie i wszystkim serdecznie życzę ;)
|
|
19oL4f3k26 Więcej optymizmu ;) Jakieś perełki chodzą po tym Świecie ;) Z nimi źle ,ale bez nich jeszcze gorzej ;) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
pies Bruder
|
|
|
jeszcze mnie za to Wychlostaj MOJA PANI:-),mam parę kilkaset sekund przed wyjściem do pracy,to i se zajżalem.wczoraj wolne,ale dziś już nie:-(
|
|
dobrze wiedzieć,że moje slowa nie lecą bez echa i jakiekolwiek wrażenia wywarly na MOJEJ PANI
|
|
porzegnam się po cichutku i ulotnie się do realnego świata,w którym czeka realna niewola.:-( z niektórymi nie wymienilem slów,ale nie znaczy to,że nie pamiętam o nich. do kiedyś nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Gdzie w Łomży zmienię mapę w nawigacji Lark? Ile to kosztuje?
|
|
duzo. urbi et orbi
|
|
|
Zapraszamy wszystkich chętnych do pracy przy zbiorze truskawek tel. 696379061
|
|
jak się wypowiada na jakiś temat to należy być rzetelnym i przekazywać sprawdzone informacje a nie wylewać własne żale na forum. dyrektor ma prawo zwalniać pracowników co dzieje się nie tylko w Mechaniaku ze względu na coraz mniejszą liczbę uczniów. a co do wycieczki z tego co wiem sprawa już dawno została zbadana a uczniowie ukarani. nic nie zostało zamiecione pod dywan. proponuję nie wypowiadać się na jakiś temat bez jego znajomości i nie mącić bezpodstawnie. może należałoby się zastanowić czy fazi nie jest zwolennikiem kontrkandydata Pana K. na miejsce dyrektora szkoły.
|
|
już coraz mniej, ale słucham i nie wstydzę się tego :)
|
|
JEST BARDZO NOWOCZESNY:D
|
|
fresz1 Pewnie masz racje hehe Sobie nick wybrał ;) hehe < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a jestem zmęczona właśnie skończyłam 20 minutek na rowerku i wziełam prysznic więc trzeba wypić kawusię i odpocząć :)a ty po pracy już?odrazu do komputerka :)zamiast obiadku :)
|
|
7angelfree O witaj :)a ti już się napracowałeś?
|
|
Witaj robciu ;)
|
|
witaj 7 angielfree..... fresz hmmm.. ogulnie to słucham depe,mode polski stary rock zagraniczny rock disco NIET TAKIE SKOCZNE szlagiery Niech moc będzie z Wami
|
|
bo ja lubię takie nuty , zwłaszcza jak jadę swoim autem to wtedy ŚiOK... wiesz freszzz i 7 angiel??
|
|
robciu tak do końca nie wiedziałem bo różności ja słucham;)
|
|
no wiedziałemmmm
|
|
robcio, postaram sie jutro, nocami rzadko grasuję, poproszę o cierpliwość ;) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Robciu smaki orzeźwiające jakie tylko chcesz:)egzotyczne tez się znajdą jak będzie taka potrzeba i właśnie z tąd robciu sie wziął mój nick bo gdy 1 raz się logowałam na Łomży piłam ten sok i stał koło mnie kartonik przeczytałam i ustawiłam jako nick:)a sok był mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |