Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niedopuszczalna dyskryminacja w środku Europy |
pól dnia przespałem :):):) robciu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niedopuszczalna dyskryminacja w środku Europy |
Autobusy Łomża ma lepsze niż w Szwecji "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Nie wiem już czy powinnaś się leczyć i na co, czy jest już dla ciebie za późno na cokolwiek. Jedno wiem już o tobie w "te klocki" to hard core jesteś. Nawet nie chcę myśleć jakie to zabawy wyprawiałaś i jaką chorą radochę tobie to sprawiało...No cóż teraz tylko piwo i zalać ryja(piwem oczywiście) w samotności...HA, ha, ha...
|
|
zawsze poznam pawlaznavary nawet jak nick zmieni ////////////////////////////////////////////////////// idiotka
|
|
i krysztalki svarowskiego na szyje
|
|
nie pytaj . już nie chce znać twojego imienia a zresztą jak chcesz to pytaj ![]() rudy błazen z druhem
|
|
paweelznavary czyli koszalek-opalek szmata daje za darmo nie bedac z kims ///////////////////////////////////////// ja sie kocham a ty bawisz ze swoimi szmatami jak dziecko w piasku ////////////////////////////////////////////////////// kocham sie
|
|
Czy jestem tamtą dziewczyną???a jeszcze jakieś szczegóły?
|
|
w te klocki? koszalku-opalku,czyli pawleznavary we........................................... /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ja kocham sie tepy mozgu
|
|
fresz1 pisała żebym był miły dla ciebie , myślałem że wie kim ona była i dlatego ciebie zapytałem a i wypytywałas mnie dużo też urbi et orbi ![]()
|
|
Anusiak;-))Czy stałeś w grupce chłopaków?
|
|
Pływalnia została zrobiona dla was ludzie ,a wy specjalnie jeździcie po zambrowach,ostrołękach itp.itd. Szkoda ,że jest tak mała frekwencja.Około 600/700 osób dziennie zminimalizowałoby koszta dopłat.Ciężko jest wam dogodzić. W miasteczku 5 razy mniejszym w ,którym miałem przyjemność pracować powstała pływalnia 2 razy mniejsza i o 2 razy tańsza.Gdy byłem tam na otwarciu to średnio (przez miesiąc) przewijało się tam 500 ludzi.Nie mieli tylu atrakcji jak wy ,ale potrafili docenić to co mają.Pomimo tego ,że do Krakowa mieli 60km gdzie aquapark przyćmiłby te litewskie i inne aquaparki. Szkoda ,że tak wszystko wam się nie podoba.
|
|
witam ,zawsze jest dobra pogoda na spacer ..oczywiście raz lepsza ,raz gorsza,tak samo z wiekiem . więc spacerujmy :-) pozdrawia Myślicielek
|
|
he he Zbychu wyjechałem sobie swoim drugim dzipem w plener a tu widzisz co się dzieje... śiok normalnie........... obsiadły jak muchy ![]() rudy błazen z druhem
|
|
nie szedłem długą od krótkiej i przy sezamie je dopędziłem
|
|
Słomiany zapał. Niestety, Łomża nie ma żadnych szans na wygranie placu zabaw. Nawet gdyby ktoś chciał to możliwość głosowania dostępna dopiero od poniedziałku 13 czerwca, znów mają problemy techniczne z serwerami :( Brak solidarności wśród mieszkańców Łomży daje też znać o sobie. Smutne to...
|
|
Dobry Wieczór :) Wróciłam z pracy i padam na pyszczek...:( Jadę po winiucha - muszę się odprężyć :)
|
|
nie wiem czy miała torebkę bo na rynku je minąłem i stąd wiem że była bardzo ładna
|
|
esencja milosci na ks.anny polecam
|
|
To dlaczego nie zagadałeś???Przecież mogłeś podejść i poprosić ją na bok;-)
|
|
|
Od imienia wszystko się zaczyna.
|
|
tamte wyglądały na dużo starsze i dlatego nie podszedłem myslałem że z siostrami idzie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |