piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a co u nas w ,,tem,, temacie?

Zurcio,prawda jest taka,że g**no wiemy na ten temat.Niestety.Towszystko tylko nasze przypuszczenia,teorie....Nikt z nas (mowa o męskiej części forumowiczów)nie był nigdy kobietą,nie jest i (chyba?) nigdy nie będzie,toteż ciężko jest cokolwiek stwierdzić z całą pewnoscię,że zapewne jest tak a nie inaczej.Poza tym dochodzi jeszcze czynnik różności i niepowtarzalności każdego z nas,bez względu na to czy mowa o mężczyźnie,czy też kobiecie.Jedna na furę poleci,druga nie-i to bez znaczenia czy za "fajęrą" siedzi "kretyn ze zjeb***nym ryjem" czy przystojniak.A nawiązując jeszcze do wspomnianej przez Ciebie pogoni za kasą... no cóż... ameryki nie odkryłeś w tym momencie,a śmiem twierdzić,że w szczególności widać to raczej u polityków,ludzi "szacownych"-w ekstremalnych przypadkach nawet u księży-aniżeli u tych panienek,które korzystają po prostu z przywilejów młodości.Z resztą,co tu mówić o podrywaniu na furę... każdy ma swoje potrzeby (mam tu na myśli potrzeby seksualne) i po rozmowie onegdaj z moją znajomą,która będąc kobietą wie,co jest na rzeczy,sam już nie jestem pewien,czy taki koleś z beemki jest w tym całym przedstawieniu myśliwym,czy może jednak ofiarą hehe... ;)
Pozdro

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org