Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczor rozrabiaka |
hansklos Jak nikt nikomu nic złego nie robi to co Tobie przeszkadza ? A patologie to inny temat urbi et orbi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczor rozrabiaka |
To trzeba kupować na wagę i zainwestować w sitko
|
|
Tam u góry jest zakładka chat. Będziecie się łapać na bieżąco.
|
|
hej.czy w jakiejś sieci komórkowej można wykupić tanie smsy do wszystkich sieci.szukałam na necie ale są posty z przed kilku lat więc nie wiem czy aktualne
|
|
PLAY 600 sms do wszystkich sieci za 6 zl na 30 dni
|
|
Czy Asystent Prezydenta R.Cz. ma gotowe rozwiązanie? Czy doświadczenia wyniesione z ZTM Warszawa będą miały praktycznye zastosowanie w MPK Łomża? Czy Łomża ma lepsze autobusy niż Londyn? Czy to prawda czy fałsz? Czy tylko pogromcy mitów?
|
|
Figa Figa , psu się ziemniaków nie daje ,nie sa trawione przez krótki układ pokarmowy jaki posiada pies. Ostatnio kaszy nie kupowałam ,ale może to zależeć od producenta ,są tańsze i droższe ,może akurat trafiłaś na najdroższą . "Piątnica "miała tanią kasze w torebkach ,albo zobacz jaka jest cena za kg na wagę . Niech moc będzie z Wami
|
|
pop zona do wszystkich?tylko do orange
|
|
Donald ma Tole ! Mówisz że inflacja 3% a tu kasza 3krotnie podrożała.
|
|
głosujcie!! jesteśmy na 46 miejscu.. http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/147?inv=winterfresh głosujmy codziennie :)
|
|
:)oz my i tak jesteśmy na bieżąco nic nam tutaj nie brak .kalesoniki ty wciąż zaskakujesz linkami az sie miło słucha:)
|
|
stefanek1 no widzisz jestem tylko człowiekiem :-( wiesz mam tyle zdjęć w ofercie. Bardzo was przepraszam i myśle jak naprawić błąd, zrozumcie człowiek zapracowany dzień w dzień tylko wystawianie faktur i cmr-er na kasze którą sprzedajemy na Białoruś Sprzedam kasze gryczaną za niedrogo jak zawsze. Niech moc będzie z Wami
|
|
i ja już się troszkę oganąłem :)
|
|
To raczej nie stajnia i coś w rodzaju schroniska dla zwierzaków.Byłem tak bo chciałem kupić od pana Grzegorza klacz.Chcesz to podam tobie nr telefonu i zadzwoń i pogadaj gość jest naprawdę w porządku.
|
|
chciałas tuska to teraz masz Niech moc będzie z Wami
|
|
fresz1 Dzięki fresz :) maruda Dziadunio już się ogarnął ;) Będziemy spotykać się raz na jakiś czas ,powiedzmy raz na dwa tygodnie czy raz w miesiącu ,na bieżąco będziemy się ugadywać ,jak będziecie chcieli oczywiście , kalisony bardzo chętnie :) Niech moc będzie z Wami
|
|
adamosxx A co ma Tusk do kaszy ? hehe
|
|
czysta reklama ....
|
|
Dziadek też się przyturla z miłą chęcia na upojny wieczorek :)
|
|
adamosxx :) Juz ciebie pierdzidupo na politycznym nie czytgaja to tutaj wlazłeś ujadać ???? :):)
|
|
rayben Też tak myślę ,będzie wedle życzenia ;) maruda Dziaduniu Ty na balkoniku się przyturlasz ;) Obiecałeś kalisonom przejażdżkę ;)
|
|
Odradzam korzystanie z jakiegokolwiek adwokata w Łomży -weź z innego miasta bo przegrasz każdą sprawę później pojadę po nazwiskach może Cię to oświeci :) Niech moc będzie z Wami
|
|
Zapytaj CBA oni wiedzą jak nawet jeden o nicku...... jest agentem urbi et orbi
|
|
młody wykrztałcony Wykształcony a linka nie umie wkleić hehe kalisony zdradzą Tobie sekret ;) [url..............] adres [................/url...........] Skasuj kropki
|
|
A gdyby nawet to co ? Uważacie że to jej biznes ? Na tym forum z łatwością można znależć inne bardziej jaskrawe i nachalne posty będące formą cwaniackiej , ukrytej reklamy . Poza tym ludzie tu piszą naprawdę idiotyczne teksty , okraszone bzdurnymi komentarzami . Jest się o co czepiać ???
|
|
Treść jest ukryta
|
|
młody wykrztałcony Młody nie martw się , wszystko się ułoży ............. może będą jeszcze z Ciebie ludzie ;)
|
|
rozkochuje i okrada pawelznavARY WE............................................
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ile Ci ukradł ??? Niech moc będzie z Wami
|
|
Smutna prawda jest taka, że tym dyplomem to możesz się podetrzeć. W łomżyńskich urzędach, uczelniach, szpitalu itp. pracuje jedna wielka rodzina. Znam masę młodych tępych idiotek po liceum ewentualnie jańskim, które pracują w publicznych instytucjach tylko dlatego że tatuś czy mamusia siedza na jakimś tam stołku od 30 i więcej lat. Jak powiedział prezydent Czerniawski "Ja przyjmę Twojego zięcia a ty moja córkę" Tak to właśnie działa.
|
|
Krzyczał coś właśnie że odda........................................... ....... ale na raty po 13,50 co 6 tygodni Niech moc będzie z Wami
|
|
sun to się wydało a miała być trajemnica no wiesz co teraz kalesony się dowiedziały i co będzie :)robciu kocha się w każdej pięknej istotce :)on nas kocha wszystkie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |