wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
o co biega z tymi Wyklętymi

Kalisonów też nie ma :((

Przykro mi jest ;((

przepraszam wszystkich ............

za wszystko..................

milej nocy

:(((((((

Niech moc będzie z Wami

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: o co biega z tymi Wyklętymi

robciu to ja tu ***** mać zostaje speclanie dla Ciebie a Ty się żegnasz ee weźź .... to i ja idę film obejrzę :D

jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niech moc będzie z Wami

no i przez głupotę moja zostałem sam:((((

oj !!!!!! będziesz miała z tym problem .
Sobotni wieczór , fajne miejsce , miło i kulturalnie - nie masz zbyt dużych wymagań ??? Wiesz gdzie się znajdujesz ? Tu nie ma nocnego życia .
To jest porządne miasto , siedziba diecezji , zamieszkałe przez przykładnych obywateli , dobrych katolików , o jedynie słusznych poglądach , tu się przestrzega ciszy nocnej ( a i nawet wieczorowej ). <<< Fanaberie >>>.
Siusiu , paciorek i spać .

eweline czy jak tam jak nie jesteś z tąd to nie pie,,dol głupot lacho-ciągu!!!!!!!!!!!!!!!!! za 5 zł he he he bura-S

Omanio .
UJa juz nie trenuję :(
ręce mi opadły :(:(

NO TO JUŻ KONIEC CHYBA BĘDZIE :(((((((

OKI...

Niech moc będzie z Wami

jak ci evelin czy jak tam nie pasuje nasze miasto TO!!!!!!!

WON Z FORUMMM!!

NIE DAM PLUĆ ŁOMŻY W TWAŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BURA - S,,,,,,,

Najlepsze piwo i doborowe towarzystwo jest w pubie Sawanna:):):):):)

PRZEJDZ marudo na czwarrtkowe wiesz o co chodzi????;))

bo mnie ta coś tam coś tam wkur....ła

łomża to mojemiasto !!!!!

a może ona z białego stoku jest i kibicuje tej je...nej w du..pe jadze---- he he

to jak tak to lepiej się nie pokazuj na imprezie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

bura-s

Niech moc będzie z Wami

Zapytaj w zwykłej aptece. W każdym razie widziałam takie coś w aptece doz.pl z odbiorem osobistym w jednej z kilku aptek w Łomży. O ile chodzi Ci o to co myślę, czyli tzw.pajączka. Chyba, że jednak to coś innego :)

Teraz 90% rynku sterydowego jest w internecie, tylko 10% to dilerzy na siłowniach i każdy sie boi bezpośrednio handlować. Jak zamawiacie przez neta to pamiętajcie żeby brać od pewnej polecanej osoby i nie brać nigdy za pobraniem bo to transakcja a w polsce kupno jest tak samo karalne jak handel. Mogą wam dowalić za paserstwo nieumyślne jak mojemu kumplowi. Koksy tylko przy wpłacie na konto wtedy to nie transakcja a posiadanie jest legalne. Pewne namiary na dobrych sprzedawców dostaniecie na tej stronce http://kupie-sterydy.pl/

właśnie nie ma gdzie !
no może 54...

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

To wina prezydenta, że młodzież jest wychowana na pijaków? A gdzie ubogacające kazania i lekcje religii? A gdzie w końcu stróże prawa i cała reszta tych, którzy odpowiadają za porządek? Młodzież najwiecej wzorów zachowań wynosi z domu, ale - jak to się mówi: garnitur dobrze leży w drugim pokoleniu, smoking - w trzecim, a frak w czwartym. Na razie to ta młodzież jest widocznie na poziomie kufajki i gumiaków bo w domu mają tylko do czytania tylko babciną książeczkę do nabożeństwa :-(

p.s tak wogle to czase trzeba wyluzowac i nie traktowac wszystkiego serio.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org