Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czarne chmury nad Donaldem |
A co Cię oni obchodzą zadaj sobie pytanie : Co zrobiłeś dla naszego kraju ???? Co sobą reprezentujesz ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czarne chmury nad Donaldem |
dawno zadałem sobie to pytanie, stąd moja drwina o tych dwóch wypłoszach...
|
|
cukier jej daj
|
|
witam mam dwie sztuki bialych uzywanych drzwi w stanie bardzo dobrym do sprzedania podaj maila to sie odezwe i jak bedziesz zainteresowany to umowimy sie na pokazanie ich pozdrawiam
|
|
Czy ktoś się orientuje, gdzie mogę wydrukowac i jednoczesnie oprawić prace magisteska? mam ponad 120 stron, w tym ponad 30 jest z kolorem. zalezy mi na jak najlepszym wydruku
|
|
Na Bema sklep "Pelikan", za twardą oprawę płaciłem 10 zł. Nie wiem ile kosztuje druk.
|
|
Na legionów na przeciwko parku.
|
|
Naszych kofanych facetów dzisiaj nie ma :(
|
|
dokładnie, byłam sprawdziłam potwierdziłam "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
prawda tez sie zdziwilem .. ;/
|
|
Panowie w podeszłym wieku :) Czy wasz zony tez was wykorzystują od czasu do czasu i każą wam robić to na co nie macie zupełnie ochoty???? :):):):):):):):) Proszę o konstruktywne wypowiedzi z nutka ironii :):):) Dziadunio przeczyta każdą odpowiedź :):) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Obrotowe :)))
|
|
do 7angelfree wstalam pizze zamowilam
|
|
do czesio odlacz sie
|
|
Do czarnasukaczarna a ja głodny poszedłem spać hmmm... szkoda że mnie zapach pizzy nie obudził .
|
|
wstęp tam jest wolny czy jakieś bilety? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
do szablak:jeżeli nie pracujesz w Perle to niech Cię głowa nie boli o pensje pracowników , a dla Twojej wiadomości chciałbyś mieć tak wypłacalnego szefa. Nie mieszaj pracowników w swoje gierki.
|
|
jem pizze
|
|
ok zlotych ale tarasów czy CO ?
|
|
to w ogole obok unidena nie stalo ! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |