poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża drogie miasto.

Dzis byłem na meczu ŁKS-u ŁOMŻA ( na wcześniejszym niebylem bo padał deszcz ) Ochrona bardzo mi sie niepodoba może i jest lepsza ale nie ma kultury !!!!!!!!!!!!!!!! każą dać im swoja butelke z piciem jak masz odkręcą korek i go wyzucą jak sie zapytasz czemu to zrobili to powiedzą takie jest prawo (ale to tylko jak od strony wału sie siedzi) powiesz czy moze pan oddać korek a on powie spier... i taka jest ich kultuira on nie powie tylko sie wydże !! są poubierani jak na wojne maja chustki na buziach ze jak ktos ich trozpozna to ich okopie. Za co ŁKS im płaci za kulture zachować sie nieumieją !! pujdziesz wysikac sie za drzewo a on powie czemu za drzewem a nie w WC a ty odpowiesz że tak jest ekologicnie a on odpowie ja dam Ci ku*** "EKOLOGICZNIE" i taka jest kultura i slużba ochrony Delta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża drogie miasto.

Korki odkręcają również odrazu przy wejściu - brama główna!

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Dziś zwróciłem uwagę, że sporo osób jeździ bez zapiętych pasów. Tak statystycznie to co trzeci lub czwarty kierowca (na pasażerów nie zwracałem uwagi) nie zapina pasów.
A potem jak dojdzie do wypadku to krzyk i larum, tragedia na drodze.
Wydaje mi się, że jadąc nawet najnowocześniejszym autem z dwudziestoma poduszkami powietrznymi bez zapiętych pasów obniżamy swoje szanse na przeżycie o połowę i to jadąc nawet 50 km/h.

A historie o świstakach zawijających w te sreberka słyszałeś?

Latające przez szybę ludziki, co jeszcze?

Przednia szyba w momencie uderzenia o nią potrafi mocno uszkodzić/zabić.
Proponuję przestać oglądać amerykańskie siuper produkcje.

Gdzie śpię? Dopiero wróciłam do domu. W wielu starych grodach mazowieckich nie byłam, na w Warszawie (bo przejazdem na dworcu w pociągu się chyba nie liczy?). Wszysko przede mną! Przynajmniej taką mam nadzieję.
pozdrowionka ze starego grodu małopolskiego.

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

A tak swoją drogą to zaścienek to spotykam również i w swoim mieście, mimo, że ciekawe miasto i jeszcze bogatsza historia.

ps. zatem nie dam się Vladowi podrzucać, pomimo jego specjalizacji, bo ważne jest dla mnie to pewne wrażliwe miejsce.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Stawy Czochańskiego nazywano pózniej po zmianie właściciela stawami Markowskiego. Mieściły się przy ulicy Nadnarwiańskiej i Łąkowej. Znaczna część z nich została przysypana ziemią i są tam działki z domkami.
Staw dr. Szyszki istnieje w okolicy ulicy Zjazd i Zamiejskiej na posiadłości państwa Wiśniewskich.
Na przełomie XIX i XX wieku Straż Ogniowa organizowała lodowisko na stawie Jemielitego przy ulicy Rybaki /istnieje/, korzystano też z stawiku w ogrodzie zakonnym od ulicy Kierzkowej /już prawie nie istnieje - wysechł/

jarek

Nie wiem, ale dostałem ulotkę z tym: http://www.le.edu.pl/. Oczywiście kursy są w Łomży.
Poza tym PUP prowadzi darmowe kursy jęz. angielskiego dla bezrobotnych. Wiem, że już trwają, ale nie wiem czy się można zapisywać w trakcie.

.

Policja to jedna wielka rodzina, podobnie jak jest z adwokatami czy lekarzami.Ciezko jest sie dostac w ich szeregi bez jakiekolwiek znajomosci!!!Nie masz znajomosci??nie warto sie starac-wiem to z wlasnego doswiadczenia mimo ze zdalem test sprawnosciowy i psychologiczny!!!Policja zawsze bedzie skorumpowana dlatego ja kolejny raz nie bede sie staral o przyjecie do niebieskich mundurkow..:)Tym co chca probowac swojego szczescia zeycze powodzenia, przed testami sprawnosciowymi warto troche pocwiczyc, zwlaszcza Ci co niewiele maja ze sportem wspolnego..:)

a ja wam powiem

HWDP

delta jest chyba z Białegostoku

zdjecia klawe, mnie nie bylo...
wredna i pyskata gratuluje...tylko nie wlep mi mandatu ;)

Mi osobiście bez pasów jeździ sie bardzo dziwnie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org