Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy rekord |
A wiecie ile kosztuje wymiana uscelki pod głowicą oczywiscie w golfie 3?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy rekord |
6666faxi id.ioto kazdy wie,ze to ty jetes narkomanem
|
|
Autor: Fazi666 (---.elomza.pl) Data: 22-05-11 01:21 jak zrobisz mi loda to kupie ci dżinsy ///////////////////////////////////// fazi6666 ciebie zadna nie chce
|
|
Kochani jutro ,czyli w czwartek 2czerwca 2011 czekam na Was w "Pub-ie Pod Ratuszem " o godzinie 19 :) Jeśli chcecie wejść większą grupą to zaczekajcie przed pub-em , jak chcecie wchodźcie pojedynczo ,jak komu bardziej odpowiada .....mam nadzieję ,że wiecie gdzie to jest , trudno nie trafić .....na Starym Rynku obok Urzędu Miejskiego . http://www.youtube.com/watch?v=NKKUM8Y7J94
|
|
sa i to ile haha
|
|
Czy gaz w audi to zależy od Ciebie. Jakie Audi i jaki silnik masz? Jaka turbina? Żaby nie grzała się przy większych obrotach bo jak wiadomo gaz ma większą temp spalania. Na mocy myślę że straci chociażby ze względu na kaloryczność benzyny i gazu. A co do psucia to wszystko się psuje:P
|
|
tylko jak gaz to juz sekwencja na dobrym osprzecie, a nie jakies stare instalacje oczywiscie
|
|
Na Starym Rynku jest mnóstwo atrakcji : występy dzieci :) , "dmuchańce " do skakania , balony itp
|
|
Popieram Wygoda jest super !!!!!!!!!!!!!!! Jeśli nie to zajazd Taurus w Pilznie tylko to 500 km :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |