Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skowyt kundli się niesie, a GUS podał, że gospodarka poleciała na pysk |
hmm, ?? odpowiesz? :D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skowyt kundli się niesie, a GUS podał, że gospodarka poleciała na pysk |
Nie miał odwagi sie pokazac tylko list napisał?! OSZUST!!!!!!!!!!!!!
|
|
kenia ja bym chetnie z tobą poszedl na jagody :)
|
|
toć wczesnie jeszcze:)
|
|
Uwielbiam naleśniki ze szpinakiem ale dodaj do niego masło :P Mój przepis na ciasto na pizze: 2,5 szklanki mąki 3/4 szklanki mleka (ciepłego) 1/3 kostki drożdży szczypta soli i cukru 2 łyżki oleju Do mąki dodać rozkruszone drożdże, podgrzane mleko, sól cukier i 2 łyżki oleju. Dokładnie wyrobić aż nie będzie się kleiło do rąk. Miałem kiedyś przepis na ciasto z telepizzy ale wymięka przy tym prostym przepisie który podałem wyżej ;] Smacznego:) Moje ulubione dodatki to tuńczyk, oliwki i pieczarki ;] rudy błazen z druhem
|
|
do aga augustow ale głupia jesteś c..a,BEZNADZIEJNA TO TY JESTEŚ,CIEKAWE JAK WYGLĄDASZ?PEWNIE JAK IDIOTKA.
|
|
bilety do soboty po 30 zł
|
|
na ulicy po 15
|
|
FORUM JEST OD WSZYSTKIEGO DO FF,TY JEDŻ NA MIASTO JAK NIE MASZ CO ROBIĆ.ALBO PODŁUB SOBIE W NOSIE.
|
|
skonczyło mi sie piwo nie wiem co robić :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
szary wilku tak dalej myśl to bedziesz w trampkach w zime chodził :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
No właśnie jak i na moje pytania nie ma odpowiedzi taki na innych pytania tak samo ale prokuraturą Pan DYREKTOR potrafi terroryzować pracowników i zainteresowanych losem naszych pieniędzy topionych dzień po dniu bez efektu. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |