środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poziom zaciętości i manipulacji w \"Wiadomościach\" TVPis, jest tak wielki, że nie da się ich oglądać nawet dla żartu

wogóle powinni zlikwidowac pensje minimalną. Pieczywo w naszym regionie jest zdecydowanie za tanie, np w innych regionach kosztuje chleb ok 3zł a jakość jak papier.
Nie ma co narzekac na pensje, zawsze mozna zrezygnowac zpracy, pozatym sa inspekcje pracy i in.
Ci ktorzy narzekaja na prace w piekarni naprawde polecam zalozyc wlasna piekarnie :) zaplacic po 2-3 tys zł pracownikom, oplacic podatek VAT, od dochodu, podatek od budynku ok 20zł za m2 wco w przypadku ok 1000zł daje 20tys zł w skali roku, zaplacić kredyt czy leasing, paliwo, ubezpieczenie aut, kierowców, mąke, dodatki, oplaty marketingowe do sieci i mase innych oplat a pozniej cisnac sklepikarzy by oddali Ci kase za pieczywo.... Powodzenia zycze!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poziom zaciętości i manipulacji w \\\"Wiadomościach\\\" TVPis, jest tak wielki, że nie da się ich oglądać nawet dla żartu

blondynką nie jest ani na umyśle ani nigdzie indziej. Często jeździ w delegacje i zarabia pewnie wiecej niz wy tutaj razem wzięci. Moze zarabia więcej niz wy tutaj razem wzięci. Zawsze komunikaty przypominały o terminie i konieczności zapłaty. Mozna się przyzwyczaić....Ja też tak mam że jak się nie upomną to nie płacę bo nie mam czasu i dopiero jak bat nad głową. Kara została pochopnie naliczona i bez ostrzeżeń. Tak sie z klientami nie robi...

Re: Poziom zaciętości i manipulacji w \\\"Wiadomościach\\\" TVPis, jest tak wielki, że nie da się ich oglądać nawet dla żartu

Kolo a co Tobie biega??????

NAJLEPIEJ TO SPRĘŻYNĘ

Kto ma interes w tym,że od lat funkcjonują i dobrze się mają BURDELE typu "Biebrza" i "Diuk"?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

kolo komu o co biega tobie /??

torro:

w .upie byłeś .ówno widziałeś :)

dharma87 skąd taki Twój nick? Jestem ciekawa, bo jesli interesujesz się tym co myślę to chętnie nawiaze z Tobą kontakt :)

nie no brak slow normalnie skali na termometrze brakuje

........GROSZA, może być i EURO ( byle dużo),
........roboty, dobrej pracy za uczciwe pieniądze,
........KULTURY, w szeroko pojętym tego słowa znaczeniu
........dobrego gospodarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poza tym, WSZYSTKIEGO DOBREGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ogladałem program i niestety ciągle zastanawia mnie jeden fakt.Dlaczego nie było próby skontaktowania się z proboszczem który jest gówną postacią w tym całym zamieszaniu.To przecież on doprowadził do spotkania między rodzinami a z jednej z wypowiedzi państwa Mańczak które słyszałem do tej pory wynika że był również świadkiem przy ich rozmowie.
Zachęcając ludzi z ambony do wysyłania esów przekazał komunikat że za pośrednictwem doktorka to właśnie Mańczakowie mają stać się ewentualnymi zwycięzcami programu i beneficjentami nagrody.Formułując ten komunikat opierał się chyba na jakiś ustaleniach między stronami.Przypuszczam że zobowiązania słowne doktorka w tej sytuacji mają też jakąś moc prawną.
W teleturnieju "Gra o milion" można było już zauważyć że doktorek oprócz przekazania pieniędzy na operację dzieci dołączył także i inne plany które nie zrodziły się bynajmniej w jego głowie w ostatniej minucie.Usłyszeć można było to w połowie programu a sądzę że większość łomzyniaków wysyłała swoje esy na wstępie zaraz po pojawieniu się na ekranie tv numeru telefonu.
Także przydałoby wrócić do źródła sprawy a wyjaśnienia proboszcza mają w tym wypadku ogromną wartość.
Szkoda tylko że oprócz lakonicznej wypowiedzi o tym że dla Mańczaków każda złotówka jest ważna proboszcz nie ustosunował się ani do zachowania doktorka ani nie podjął próby wyjaśnienia wiernym których tak żarliwie namawiał dlaczego zostali wprowadzeni w błąd.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org