Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KACZYŃSKI: POTRZEBNA JEST REFORMA MEDIÓW. CHCEMY, ABY DĄŻYŁY ONE DO PRAWDY, A NIE OPOWIADAŁY SIĘ PO JEDNEJ ZE STRON! |
tak szacunek nalezy się temu polakowi narodowości czeczeńskiej Mamed Kalidov - wspaniały facet. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KACZYŃSKI: POTRZEBNA JEST REFORMA MEDIÓW. CHCEMY, ABY DĄŻYŁY ONE DO PRAWDY, A NIE OPOWIADAŁY SIĘ PO JEDNEJ ZE STRON! |
Osiągnął swoje, miał swoje 5 minut;D W sportach walki jak w życiu nie wiadomo co się stanie.
|
|
Re: KACZYŃSKI: POTRZEBNA JEST REFORMA MEDIÓW. CHCEMY, ABY DĄŻYŁY ONE DO PRAWDY, A NIE OPOWIADAŁY SIĘ PO JEDNEJ ZE STRON! |
słyszałem ze był wypadek w górkach czy cos takiego? jak jest na serio?
|
|
też tak słyszałam... wiem, że 3 osobówki w tym jeden samochód obklejony naklejkami Legii... nie znam szczegółów. Jak coś to piszcie:)
|
|
"Na miejscu ginął 20-letni pasażer, a kierujący samochodem 21-latek trafił do szpitala"
|
|
Alma Mater i p. Ludmila lub taka z długimi ciemnymi włosami :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |