Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wystarczyło 2 dni żądów PO aby wzrosła pszestempczość i korupcja !!!! |
Juz lepiej:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wystarczyło 2 dni żądów PO aby wzrosła pszestempczość i korupcja !!!! |
http://wiadomosci.onet.pl/1152701,16,item.html "Gazeta Wyborcza" informuje o wycofaniu Coca-Coli z automatów w polskich szkołach podstawowych. W Stanach Zjednoczonych koncern przestraszył się pozwów sądowych i usunął automaty z napojami gazowanymi z placówek oświatowych. [...]" Jak jest w szkołach w Łomży? Co mozna dostać w sklepikach? Nie było mnie tam kilkanaście lat, a podejrzewam, że wiele się zmieniło. Chipsy? Automaty z napojami chłodzącymi? Automaty z kawą, herbatą? A może są jakieś wewnętrzne zakazy w kadej ze szkół...?
|
|
Maciuś, Jak człowieka "nosi" to wszędzie chciałby być..:) Więc jak nie ma innej możliwości, to i kredyt "podróżniczy" trzeba wziąć i nie jest to żadne wywyższanie :). Chociaż przyznać trzeba, że kraj nasz obfituje w cudne zakątki... Autochtonku, Triest...ech...cudne miasto! Nigdy w życiu nie widziałam tylu kotów naraz co tam - różnej maści i wielkości! Pozdrowienia
|
|
MindStorm, Dobroczynne działanie gumy jest powszechnie znane - szczęsliwemu jej posiadaczowi radykalnie wzrasta samopoczucie, a w związku z tym nie tylko ono :)), i o to chodzi! :D
|
|
To z trzech zostało w końcu tylko jedne radio lokalne? Mam NADZIEJE że przynajmniej te zostanie i będzie cześcią jakiegoś RM-F (Radio Maryja- Franciszkanie). ________________________________________-
|
|
1. Ja tego nie powiedziałem. 2. Tu nie ma żadnej agresji. 3. Brak postów i nowych tematów dzień po posiedzeniu :] 1. Może i ja. 2. Nie wiem, bo coś mi nie działa :] 1. Bo same tak chciały. 2. Nie zgadzam się, wystarczy się rozejrzeć :D 3. Zależy dla kogo, ale to chyba stereotyp. 4. Hmmm hierarchia ??? Ale my mamy już XXI wiek ...
|
|
Może firmy tytoniwoe mają większe zyski.
|
|
DAJTA ALKOCHOLU !! mój świat - moja muzyka
|
|
To więc oficialny dzień i godzine prosze :p aa i w Rampie ??
|
|
26 sierpnia 2005 Parasole Rampy
|
|
No dzień doberek! Właśnie wstałam (do komputera). Oczywiście, że będę w Łomży, nie dam się prosić. Mogę być nawet za chwilkę - tylko pomyślę. W piątek będę również choć tylko duchem - nie wystaszcie się, będę na miotle w białym, powiewnym wdzianku. Ty Vlad, nie pytaj mnie co mi się śni, bo już kiedyś wspominałam, że to nie do upowszechniania (zwłaszcza, że znów ptysie tu bywają) - hihi pozdrówko. A. -------------------------- running with scissors
|
|
Nie pTYSIE tylkoi Ptyś
|
|
Z narkotykami to jeszcze inny dowcip. Nie rozumiem dlaczego za najmniejszą ilość marihuany można pójść do pierdla, a wódą mozna upijać się do nieprzytomności, a papierochami truć siebie i najbliższych. Nie rozumiem tej obłudy!
|
|
Tester, to proste. Z papierosów śmierdzących i alkoholi Państwo pobiera akcyzę, VAT itp., a z narkotyków nie mają nic. Można powiedzieć, że jesteśmy żywicielami. Narkotyki zbyt szybko by nas wykończyły, więc trują nas powoli. ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Piątek (26 sierpnia), "RAMPA", godz. 19:00.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |