Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do radnego Zaremby |
tak tak w sobotę ma być burza, najlepiej weź widły i biegaj po ulicach, jak cię porządnie grzmotnie to będziesz miał swój koniec. Ku twojemu rozczarowaniu jeśli się nie mylę w 2000 roku też miał być koniec świata nie wspominając już o wcześniejszych cudownych przepowiedniach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do radnego Zaremby |
tacy jak on nie dorastają, bedzie mial 30 na karku i dalej bedzie chodzil w koszulce jp i nie nawidzil policji i sluchal firmy ktora mąci młodziezy w głowach
|
|
Przyłączam się do pytania. Mieszkam na 1 piętrze i pod oknem mam wysokie choinki itp. Bardzo dużo światła to zabiera i również zastanawia mnie kto jest odpowiedzialny za zieleń na osiedlu.
|
|
podbijam
|
|
21 maja o 18:00 kończy się "stary świat'', zaczyna nowy. Mam nadzieje że będzie lepszy od tego, to zresztą zależy od zależy. Więc 19oL4f3k26, jeżeli planujesz samobójstwo to się wstrzymaj...
|
|
Ale mi połkną jednorazowowy i wydrukował w mięscu nie widocznym Sitwie mówimy dziękuję
|
|
jw.
|
|
maruda Nie sądzę że w dzisiejszych czasach kobietę jak to piszesz da się "ułożyć " i że będzie zawsze będzie na każde skinienie swojego męża? Za darmo nic nie ma, wiec gdzie ten haczyk tkwi:) Dzięki za prezent ale go nie przyjmę:) Chyba że wymienimy się na klocki lego.Co ty na to kolego:) Jeśli twoja się dowie że po cichu traktujesz jako towar wymienny, podejrzewam że przez kilka tygodni będziesz spał na wycieraczce za nim ci wybaczy takie traktowanie jeśli wogóle ci wybaczy:)
|
|
Wynajmij żuraw z koszem, taki jak w technicy z elektrowni wymieniają oświetlenie uliczne, podejrzewam ze piłę spalinowo masz ,sam sobie poradzisz, wycinka drzew przez firmę może być kosztowna, z tego co pamiętam w Kupiskach Starych jest firma elektryczna posiada taki żuraw, Pozdrawiam
|
|
Wiem jedynie ze niedaleko starej drzewnej, abc robia torty.. nie wiem jakie i za ile
|
|
Witam ! Gdzie mogę kupić w Łomży folię z nadrukiem do oklejenia lodówki.I jakie są ceny ?
|
|
może ktoś się czegoś więcej dowiedział przez ten tydzień?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |