Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obiektywizm portaliku????!!!! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obiektywizm portaliku????!!!! |
Oslepiają, odwracają uwagę. Na skrzyżowaniach. Bilbordy świetlne. Czyżby schyłek biznesu?:) http://www.tvn24.pl/-1,1703235,0,1,reklamy-oslepiaja-kierowcow,wiadomosc.html (...) Eksperci potwierdzili bowiem, to na co skarżyli się kierowcy: ekrany LED mogą powodować tzw. efekt olśnienia, odwracają też uwagę, co może być niebezpieczne dla kierowców i pieszych. Nowe przepisy mają wejść w życie jeszcze w tym roku. Przewidują m. in. kary grzywny do 5000 zł, a także przepadek mienia (konstrukcji reklamowych, ekranów LED) w przypadku, kiedy zleceniodawca reklamy i firma reklamowa nie wycofają się z emisji takiej reklamy. Niech moc będzie z Wami
|
|
haha walneli mnie tam też kiedyś... Ten ochroniarz to pedałek xD Też raz z koleszką byłem to łaził za nami i się chował za półkami... Wtedy akurat koleszka pierdyknoł słuchawki xD i przy wyjściu nas zatrzymał ;p kazał się rozbierać i z łapami skakał. Zaczoł na policję dzwonić wiec zaczołem mu rozłączać bo dzwonił ze stacjonarnego.. Wkońcu zadzwonił i przyjechali mnie wypuścili po przeszukaniu a koleszkę powineli lodówą... A ochroniaż wyszedł zadowolony... Zwolnić śmiecia.. Musimy napisać petycje hehe
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
WITAM DNIA 15 MAJA ZAGINĄŁ HUSKY ROCZNY MAŚĆ SZARA. NIEDALEKO DWORCA. JEZELI KTOS WIDZIAŁ PROSZE PISAĆ
|
|
Myślę, że ci Panowie nie czytają tego forum. Radzę próbować zadać te pytanie inną drogą.
|
|
Ten Passacik ok, polecam, nie duża jednak wystarczająca moc i dość solidne autko. Mondeo sobie odpuść.
|
|
nic nie chce
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |