Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Macierewicz dba o swoich zaufanych chłopców. |
Ile czasu?... Przeprowadziłam się w piątek, więc to tylko 3 dni. A ja już nie umiem sobie z tym poradzić. Niech moc będzie z Wami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Macierewicz dba o swoich zaufanych chłopców. |
Koniecznie wyjdz do ludzi,gdziekolwiek.Pomaga,sprawdzone :)Samemu można się zadręczyć.A skuteczne lekarstwo jest jedno... im prędzej znajdzie się kogoś nowego tym lepiej,chociaż wiem,że początkowo nie chce się nawet o tym myśleć.Trzymaj się.
|
|
Trochę poczytałem i podzwoniłem i wynika z tego że zwrotu powinienem się domagać od urzędu rejestrującego czyli Urzędu Miasta, gdzie organem wydającym jest Prezydent miasta. To by się wydawało logiczne, więc skąd się bierze ta gmina?
|
|
idz sobie na zakupy zjedz czekolade , zjedz lody , idz sie troche po opalaj , pojedz sobie na wycieczke , idz po imprezuj troche , po flirtuj sobie z kims a za pare tyg minie albo wrocisz do niego a wogole to jest maj i ładna pogoda wiec idz na rower
|
|
nowy związek powinien pomóc Niech moc będzie z Wami
|
|
Foto gabs, 4 szt ok. 20 zł :)
|
|
syrenka na dworcu najtaniej i najlepiej „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
nieproporcjonalne do tego jaka wredna robote masz, a do 4 por roku nie chcialas isc robic carbonare?
|
|
Biskupie jedyne co możesz zrobić to idz na emeryturę zrobisz nam prezent z okazji beatyfikacji papieża. Niech moc będzie z Wami
|
|
A jeśli to będzie sauna publiczna, np.taka na basenie, to inni się nie zarażą. Innymi słowy mnie pomoże innym zaszkodzi ?
|
|
;]
|
|
TAK !! i w soboty i w niedziele i w swieta otworte idz tylko czekaja na ciebie qwa z choinki sie chlopie urwales Niech moc będzie z Wami
|
|
jak się bawić w tej filharmonii? ani poskakać ani nic -a przeciez oni grają skoczną muzykę......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |