Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najbardziej aktywny/i na farum z Warszawy/Piszu?? Jaki maja w tym interes?? |
Konsole najlepiej przerobić W SYMPATI na ul. Krótkiej. Ja tam przerobiłem i jestem zadowolony
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najbardziej aktywny/i na farum z Warszawy/Piszu?? Jaki maja w tym interes?? |
Ze staroci to tylko to <http://www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g&feature=player_embedded#at=42> GUL GUL
|
|
Re: Najbardziej aktywny/i na farum z Warszawy/Piszu?? Jaki maja w tym interes?? |
pogadać o gołębiach :P jak uważacie jaki będzie jutrzejszy lot? 1szy lot deszcz, 2gi wiatr, 3 ? podobno nadają słońce no i przynajmniej wiatr w ogon
|
|
Gdzie w Łomży kupię jakieś typowe prezenty na podziękowania dla rodziców na weselu?
|
|
ten co ma kota je czipsy nie nadaje się do grupy uderzeniowej
|
|
Podobno przy tym rozwiazaniu miałaby z opłaty za przedszkole "zniknąć" tzw. opłata stała... ale wtedy co to za interes dla miasta?
|
|
do mnie ale musisz jeszcze dziś załatwić dokumenty zadzwoń do mnie wszystko ci wytłumaczę 507485565
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |