czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re: Nie będzie dalszej blokady Sejmu

szukam pracy! nawet za złotówkę na godzinę , jestem zdolny i dyspozycyjny. Czekam na poważne oferty... :)

Odpowiedz na tę wiadomość

a może chce ktoś klepanie za darmo???

Impreza Otwarta dla wszystkich sympatyków pojazdów 2-kołowych, jak też dla sceptyków aby zobaczyli jak bawią się motocykliści...

wjazd na imprezkę dla "oglądaczy" 0 zł chyba że ktoś chce poczuć się przez chwilę jak "bajker" - wtedy płaci 15 zł - za to mają coś do zjedzenia do wypicia.... znaczek, naklejkę z imprezki , ...

Pozdrawiam i zapraszam...
no i oczywiście potwierdzam ze POGODA DOPISZE NA 100%

Posiadam aktualne testy do policji

Testy wiedzy z odpowiedziami na 2011 rok

Multiselect + zadania + odpowiedzi opracowane przez psychologów na wzór policjanta

Wywiad, poradniki, wzory - Wszystko co potrzebne

testydopolicji@op.pl
gg 6775028
tel 666 194 944

chyba w twojej głowie

A pracowałaś już kiedyś w tej firmie? Jeśli nie to mam nadzieję, że chociaż jest jakaś strona internetowa. Pierwszy raz do Niemiec jechałem w ciemno znalazłem ogłoszenie w internecie miałem 19 lat chciałem zarobić na samochód. Kierowca przez przypadek zawiózł mnie nie do tej firmy, do której wysłałem dokumenty. Rozpakowałem się w tym poża się Boże "kontenerze" (buda w stylu kurnika, bez ogrzewania itp) łazienka była 5 metrów dalej, nie było ciepłej wody sedesy gibały się na wszystkie strony świata, praca po 15 godzin bez przerwy ogólnie masakra. Na szczęście szybko wszystko sie wyjaśniło i trafiłem do firmy, do której wysłałem dokumenty. Super mieszkania ogrzewanie, łazienka prysznic miła atmosfera szacunek dla pracownika. Trzeba uważać bo można naprawdę źle trafić.

poprosze rowniez o jakies adresiki :) z góry dziekuje darial18@o2.pl

hej wysłałam Wam na meila...co do Twojego pytania mirbor jeszcze nie mam ustalonego terminu multiselektu, niezdałam raz i teraz musze zaczac znów od poczatku wiec 5.06 mam test wiedzy ogolnej i sprawnościowy troszkę sie obawiam bo zeszłym razem ostro trenowałam a teraz nie...no ale mam nadzieję ze mi sie uda....ten test sprawnościowy nie jest taki trudny ..mam nadzieje tylko ,że sie o skrzynie nie zabije:)))))

Bo za pisiorów tego nie było:))) Rysiu, Rysiu...
Zgodzę się z wypowiedzią proponuję, jeżeli nie potrzebujecie pieniędzy 'na gwałt' to darujcie sobie. Znam wielu ludzi ,którzy chcieli sobie dorobić, dziś mają problemy z krzyżem, kolanami.Nie warto.

Dorobić? Pracowały ze mną kobiety 50-60 letnie. Nie narzekały, a wiedz, że jeżdżą na truskawki kupę lat. Wiesz ile przywożą na czysto za sezon? 4000-4600 tys EURO. Jak ktoś całe życie leżał do góry brzuchem to wiadomo, że jest ciężko. Nic z nieba nie spada, ja jeździłem i nie narzekam, że ciężko. Miałem 19 lat i własnie w Niemczech podczas wakacji zarobiłem sobie na auto, wiadomo-nie było to cudo ale kupiłem za własnoręcznie zarobione pieniądze.

Dlaczego na świecie jest tyle nienawiści???
Ludzie dbają tylko o swój tyłek, i opcjonalnie o swoją rodzinę i przyjaciół ,to przykre :(

rudy błazen z druhem

Zenit,ile trwa sezon?3-4 m-ce?

Kasia290 dzieki za wszystko jak moge jakos pomóc to daj znac ,Ja podchodze do MS 3 raz az glupio ,za 1 razem bylo prawie ok za 2 gorzej a teraz to juz sam nie wiem jak bedzie

Jeszcze raz dzieki i Pozadrawiam.

Tam gdzie ja jeździłem stawka to 2 Euro za skrzynkę, w skrzynce jest 5kg truskawek. Niby nie dużo ale jak jest dobry sezon to sam potrafiłem zebrać dwie takie skrzyneczki na 5 minut, te Panie nazywają tam "kombajnami" ;) Naprawdę dobrze zarabiają. A sezon truskawkowy trwa tam około dwóch miesięcy tyle, że one przyjeżdżają kilka tygdni przed nami więc też mają więcej czasu i możliwość większego zarobku.

A jak się pracuje w księgowości w Dantexie, w jakich godzinach, jaka atmosfera?

Ale cuda w 5 minut 10 kg świetnie!!!
Gdyby było tak pięknie to nie byłoby tego ogłoszenia!!!
Zawsze swoi- swoich ciągneli i nikogo nie wpuszczali...
...ale to już było...hehe
Nie żałuję nikomu, każdy ma prawo spróbowac...
UWAGA NA ROZCZAROWANIE
4000-46OO NA CZYSTO ZA SEZON TO NIEMIEC BY ZBANKRUTOWAŁ, NAWET GDYBYŚCIE JEDLI SAME TRUSKAWY CZY INNE ROSLINKI...
NP. 50 OSÓB *45OO=225000 EU , A NIEMIEC JAK SPRZEDA TO ZAROBI 180000-KTO DOPLAĆI? hehe
Powodzenia

Jesli to dzieciak tosie nie dziwie... trzeba pilnowac zeby miec przerobke na czasie ja swoja konsole zeby nie sklamac juz z 10 raz przyrabialem co raz to nowszym lepiej zabezpieczonym sposobem... no i nie mozna wkladac pirata do konsoli przed jego oficjalna premiera bo tez odrazu ban...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org