sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mamy nową radną z PO!!!!!!!!

Byl taki okres ze na mojej ulicy chodzilo dwoch chlopcow i dziewczynka ...zwiedzali wszystkie domy po kolei i przedstawiali sie jako ubogie ,glodne rodzenstwo.....dostawali jedzenie ....po czym to jedzenie ladowalo na ulicy:|...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mamy nową radną z PO!!!!!!!!

tak fajnie spedzilam wakacje ze nawet od pazdziernika nie chce mi sie wracac na uczelnie....chociaz zostal mi juz tylko ten rok nauki:Ppozdro

W Całej Polsce o godzinie 12:00 zawyły syreny aby upamietnić ofiary II Wojny Światowej. Oddajmy chołd wszystkim Poległym któży walczyli dla naszej Ojczyzny...

Jak myślicie kiedy będzie więcej ludzi w metrze. W piątek czy w sobotę??

a mi kiedys jeden taki 10 latek zbierajacy "na bulke" po dluzszej rozmowie przyznal sie ze ojciec z matka go wygonili na ulice zeby zbieral pieniadze dla nich na wino... szok poprostu...

Bedzie mniej więcej porówno. W sobote przyszłoby wiecej ale pewnie czesc pojdzie do Atomu... (o ile cos tam bedzie). Pozdro

taaa

http://www.lomza.info/Article447.html

Bez komentarza ............

Jeszcze 8 postów z moim i będzie trzysta!!!

wiekszosc poleca zakląd za senatorskiej !! ja go odradzam !! brat zaklądał gaz w matizie po 1 naprawde duzo palił (ale po przejechaniu kilku tysiecy km unormowało sie to) po 2 kiedys musial jechac do mechanika z czyms innym i kable ktore znajdowały sie pod maska (taka grupka) poprostu rozleciała sie !! odpadł 1 czy 2 kable i nie wiadodmo od czego ale pozniej jakois doszli !! po prostu kable nie były lutowane tylko łapane recznie !! poza tym zgzdam sie ze duzo osob reguluje tam gaz no ale to juz jest mozna powiedziec normalne !! ja osobiscie polecam zaklad na strzelcow kuriowskich i w piatnicy (jadac w "gore" za sklepem po lewej stronie takim wiekszym uliczka a pozniej w prawko- nie wiem jaka to ulica :) ostatnio tam załaozyłęm i jest bardzo dobrze)

http://muzyka.onet.pl/mr,1157263,wiadomosci.html

hahaha

ściemka wszystkim

E Chyba ksiądz na tace bierze by moze se sami wybrukowali co ?

"khabi kushi,khabi gham"...czasem słońce czasem deszcz...wystarczy w odpowiednim momencie wyciągnąć parasolkę,żeby nie zmoknąć i....nie zmieszać się z błotem.

DiDi

1000 zł dał za tablice :D

don-key

ciekawe jak ty byś spiewał bedąc zmęczony i zdyszany skakaniem na scenie i robieniem show.Co za tym stoi wcale nie twierdze ze ona umie śpiewać ale osób z talentem wokalnym jest tylko niewielki odsetek, cała reszta to wyjce kazdemu powinni dac zaspiewać na żywo a nie usłyszą jedne nagranie i robią sensacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maćku: w porządku, ale powiedz mi: dlaczego to akurat ul. Sienkiewicza? Taka boczna, mało uczęszczana i mało znacząca uliczka? Coś mi tu jednak znowu zaśmierdziało....

Zbychu, masz tutaj całą odpowiedź.

Sienkiewicza - granitowo i stylowo!

Mieszkańcy Łomży przemierzający ulicę Sienkiewicza czyli dawną ulicę Wesołą mogą po miesiącu intensywnych prac zauważyć wyłaniający się obraz nowej nawierzchni stylowego chodnika oraz ukończonych zatok parkingowych. Całość jest wykonywana z kostki i płyt granitowych o różnym zabarwieniu, przez ekipy, pracujące na dwie zmiany, Przedsiębiorstwa Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej w Łomży.

Obecnie wykonawca przystąpił do wykonania podbudowy jezdni ze żwiru i cementu na który zostanie precyzyjnie ułożona, w łukowate wzory, też kostka granitowa. Pod już wykonanym i użytkowanym przez mieszkańców, finezyjnym chodnikiem została wymieniona w miesiącu czerwcu, cała infrastruktura ciepłownicza wraz z żeliwnymi studzienkami kontrolnymi. Należy dodać, że po zakończeniu prac drogowych i odrestaurowaniu pobliskich XIX wiecznych kamienic (np. kamienica Śledziewskich) ulica Sienkiewicza, swym wyglądem, nawiąże do jej wspaniałych tradycji z przełomu XIX i XX wieku.

Renowacja zabudowy centrum miasta Łomży – I etap.

Projekt obejmuje modernizację budynków znajdujących się na obszarze, którego układ przestrzenny chroniony jest wpisem do rejestrów zabytków. Przedmiotem Projektu będzie rewitalizacja budynków zlokalizowanych w centrum miasta Łomży, położonych przy ulicach: Długa 20, Długa 22, Długa 24, Krótka 4, Krótka 6, Dworna 23, Dworna 23B oraz Sienkiewicza 8. Zakres prac przewidzianych do realizacji:
- modernizacja instalacji elektrycznej
- modernizacja ciepłej i zimnej wody
- modernizacja instalacji centralnego ogrzewania
- wymiana stolarki, ocieplenie ścian, wykonanie elewacji
- dobudowa wiatrołapów /budynek Krótka 4, Długa 20, Długa 22, Krótka 6/
- adaptacja poddaszy na cele mieszkaniowe lub usługowe /budynek Dworna 23/
- remont kapitalny zabytkowego budynku Sienkiewicza 8.
W ramach Projektu zostanie zrewitalizowany również obiekt użyteczności publicznej jakim jest budynek Dworna 23B – siedziba Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej. W budynku Dworna 23 zostaną zaadaptowane pomieszczenia po byłej kotłowni co da możliwość stworzenia nowych miejsc pracy.

ja czekam na piątek....tygodnia koniec i początek!!!

...albo 666

typy ! to jest akcja jakas tam cos tam przez lance'a armstronga prowadzona:P heheh ... sam mam to wiem, nie:D ;)))

Widzisz, sam się przyznałeś do tego, iż inni mechanicy grzebali pod maską. Skoro są tacy dobrzy i rozłączyli kable, to czemu nie potrafili tego zrobić tak, jak było ? Poza tym jak chciałeś, żeby kable były lutowane, trzeba było o tym powiedzieć. Przecież łatwiej nawet jest rozebrać wszystko, gdy nie są. Nie rozumiem, skąd te dziwne pretensje i naskok na chłopaków z Senatorskiej :/

a ja widze problem bo styki powinny byc lutowane a nie na skretke !! nikomu nie robie reklamy ani antyreklamy !!! poprostu taki jest temat na forum i ludzie sie wypowiadaja gdzie zakłądali gaz gdzie polecaja zakłądac a gdzie nie !! czyli tak jak ja wiec co sie czepiasz !!?? ja sie wypowiedziałęm i mam do tego prawo !! i czemu tak bronisz tego zakładau pewnie jestes pracownikiem !! (wtedy było by wszystko jasne) a jak nie jestes pracowanikiem tylko zakładałes tam gaz to napisz ze u ciebie zakładali jest wszystko ok i polecasz !! i bedzie ok !! nikt sie ciebie nie bedzie czepiał !!

Niemoralnie Normalna a ktore to twoje okienko?bo ja tez ze swojego widze stokrotke :PPPPP

Pozory mylą.. Jakże często...:( Chociaż...to działa w dwie strony..:)

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Ważne aby były pieniądze !!

Ja wiem, jak temu zaradzić :)

Ale nie napiszę, bo zaraz maciek mnie wyprosi :)

Pozdro.

moze zobacz na www.muzyka.net.pl , www.musicclub.pl albo poszukaj w googlach

To piszcie jaśniej ;-)

Dziękuję za uwagę :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org