Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Ucho prezesa\" czyli z gabinetu kurdupla |
co slychac na trojkacie bermudzkim?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Ucho prezesa\\\" czyli z gabinetu kurdupla |
już był podobny temat - znajdź, przeczytaj i się dowiesz co słychać ;) a jak tak cię ciekawi to przejdź się tam i zobacz
|
|
Przepraszam Greg23 ale jesteś dziecinny. Daj sobie czas , przeczekaj a nie rzucaj łzawymi zdaniami. Wiem,że rozstania bolą ale mniej jakąś rezerwę... Nigdy nie mów nigdy. Pozdrawiam i uszy do góry.
|
|
Ogarnij się w końcu chłopie :) Czym więcej lamentujesz tym mniej mi ciebie żal :) ... i co dalej??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja z mojim JASIÓ ŚMIETANÓ chętnie popatżę
|
|
Cześć , mam pytanie. Jest może w okolicy miejsce gdzie można pojeździć na quadach?? Od jakiegoś czasu jestem właścicielką sporej działki długość ma ponad 1km i na jej terenie są dość pokaźne pagórki jak na nasze tereny i zastanawiam się czy byłoby zainteresowanie na taki typ rozrywki . Oczywiście quady byłyby tez u mnie do wypożyczenia. Wiem , że potrzebny jest spory nakład pieniężny .. dlatego przed zainwestowaniem w to najpierw pytam ludzi . Proszę tylko bez głupich komentarzy . Z góry dziękuję za wasze opinie
|
|
WITAJCIE, MOŻE KTOŚ PODRZUCI MI JAKIŚ ADRESIK NA NOCLEG W DUBROWNIKU LUB W OKOLICACH, A MOŻE JAKIEŚ PORADY. z GÓRY DZIĘKUJĘ LICZĘ NA POWAŻNE pODPOWIEDZI :)
|
|
a jaka to rasa moze byc tego pieska?
|
|
Czyżby znów tam kogos szukali od kadr a piszą o księgowości? Hihi. Stała rotacja. To mówi samo za siebie.
|
|
A to już inna sprawa.
|
|
I w kauflandzie ok. 8 zl.
|
|
witam,chciałbym sie dowiedziec o jakość usług wykonywanych u elektryka na Jatkowej w Łomży ,miał ktoś doczynienia z tym fachowcem i jakie opinie macie na jego temat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |