Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Petru |
ariva Real czy net to dla mnie nie robi dla mnie różnicy. Mi się tylko wydaje jak ktoś jest uczciwy w realu nie musi mydlić oczu poprzez internet. Każdy sposób jest dobry na znalezienie drugiej polówki. A jeśli chodzi o życie poza siecią nawiązywanie nowych znajomości przychodzi bez żadnych przeszkód. ariva Szczerze ilu facetów spotkałaś podobnie myślących z podobnym podejściem do życia w realu? Zresztą czasami trudna zrozumieć kobietę maja tzw.swoich chłopaków czy narzeczonych a więcej spędzają więcej czasu ze mną niż z nimi potem chłopaczyna lata z żalem i z pięściami lata za mną ....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Petru |
"zdejmaj majtki ,bedziem sie calowac"
|
|
Do Mazowsza Chyba w rytmie disco polo :) http://www.youtube.com/watch?v=eqn7kocI-C4 Panna ma talent:) Jungle Is Massive!!!!!!!!!!
|
|
dziadka_kalesony Czy w czerwoniaku czy po wyjściu po niedzielnej mszy jeśli mi się ktoś podoba to zagaduje w realu nie spotkałem z jakąkolwiek ignorancją płci przeciwnej. A tyle daje siebie ile ta druga osoba oczekuje, raczej jestem pragmatyczny jeśli komuś nie po drodze ze mną to nie mój problem. Idę do przodu nie oglądam się za siebie bo życie jest za krótkie ....
|
|
Albo ktoś dupska nie wyszorował!!!
|
|
Najlepszy skok w bok z dobrym ogierem i wszystko jak reką odjął;D
|
|
Czy ktoś ma wiedzę o placach i pracy w paszarni . Ile zmian i jaka atmosfera .
|
|
Odbyt piecze się w piekarniku w 150 C przez 30 min. Posypać solą, pieprzem i chilli. Polać sosem serowym. Podawać na gorąco. Smacznego.
|
|
a za parę dni DZIEŃ DZIECKA czekamy czym nas ,,zaskoczy" dział imprez ...w MOSIR
|
|
proponuję wyrwać lachona mały tutorial : http://www.youtube.com/watch?v=9-UPZzQW_J4 rudy błazen z druhem
|
|
a ja szukam pilnie czarnego kota do celów okultystycznych !
|
|
nono jakie śmiałe foteczki ewcia89 ! taki piktorial to niejedna by chciała mieć ! skontaktuj się z redaktorem strony keezmovies.com i ustal warunki finansowe ! rudy błazen z druhem
|
|
i co? Mamy sie okryć żałobą?
|
|
Czemu nie pilnowałaś? Nie zostawia się takich rzeczy. A zgranie to chwilka.
|
|
witam ,gdzie mozna znaleźć video z pielgrzymki Jana Pawła 2 w Łomży ? czy ktoś moze podać jakiś konkretny adres internetowy ,gdyz szukalem i nie udało się znaleźć.pozdrawiam i z góry dziękuję. Tomek.
|
|
to taki żart kapustko :)
|
|
Jakakolwiek naprawa RTV/AGD: http://www.pf.pl/serwis/naprawa+agd-podlaskie,+Łomża-V1_YP.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |