poniedziałek, 06 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Życzenia

Jak nie pika przy uruchamianiu to płyta główna zapewne.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Życzenia

napisz do mnie na email em300@wp.pl :)

Magda

Ja piszę tylko o sytuacjach, gdzie ludzie mogą pewne sprawy załatwić. Ale ile jest takich wydarzeń, gdzie charaktery ludzi są niezgodne. Lepiej czasami przerwać taki związek niż ma męczyć się jedna osoba. Partnerstwo nie polega na tym, że tylko jedna strona czerpie korzyści, a druga musi przez to cierpieć. Ja mam na myśli sytuacje w których związki trwają długo i rozpadają się a to przed ślubem po wieloletnim narzeczeństwie, a to po ślubie - po wielu latach rozwodem, z różnych powodów. Nie ma reguł. Grunt to kierować się własną intuicją, a nie opinią otoczenia. Bo ta bywa zmienna, jakby człowiek nie zrobił i to tak jest źle.
Ludzie są różni. Życie bywa po prostu brutalne.

kiepski monitoring. Ale na nim nie widać nawet który kierunek rusza a który stoi?

Przykra sytuacja, ale twoim zadaniem było zachować szczególną ostrożność. To wynika z kodeksu drogowego. Stąd te problemy. Trudno w takiej sytuacji ustalić winnego, nawet jeśli tamtem jechał z dużą prędkością. Jest słowo przeciw słowu. Chociaż sam spotkałem się nie raz z sytuacją, że na chama wjeżdzają na skrzyżowaniem mając już swoje czerwone światło bo im się strasznie spieszy. Życzę powodzenia w poszukiwaniu świadków.

w jarnutach na brzegu facet przyjmuje gruz.pierwszy dom po prawej jadąc od łomży.pisze tablica przyjmę gruz

Też to miałem sprawdź dobrze gniazda pamięci czy się nie poluzowały a jak wszystko ok to płytka głowna do naprawy , umnie to było na gwarancji 2 razy. Teraz naszczęście wszystko ok. Jeszcze też możesz wyjąć kości pamięci i przedmuchać dobrze płyte sprężonym powietrzem, może pomoże.

Skrzyniowy niestety nie Musi być normalna paka żeby ludzi przewieźć Zwykły blaszak najlepiej.

W Warszawie w Dehatlonie jest ogromny wybur sprzętu od haczyków po łudki z silnikami naprawde polecam na większe zakupy

Własnie. jak komuś nie pasują zarobki to inne firmy istnieją

Ja kilka razy kupowałem na bodajże Zdrojowej? Chyba tak nazywa się ta ulica, jak jedziesz na nowy most w kierunku piątnicy, zaraz przed mostem skręcasz w prawo, chyba Zdrojowa. Często robiłem zakupy w tym właśnie sklepie naprzeciw 4+, sprzedawca zawsze chętnie doradzi co i jak.

Nie kłócimy się już. Na mecz się zbieramy, bo o 19.26 ŁKS gra przy jupiterach o awans do III ligi. Idziemy wszyscy!

szalik jagi też pewnie masz i znasz wszystkie przyśpiewki ...

Dokladnie mam szalik Jagiellonii ale tez mam nawet dwa Łks-u. Ja nigdy nie bylem i nie bede kims kto prowadzi jakies bzdurne wojny miedzy kibicami. Jestem z Podlasia i kibicuje tak samo tej jak i tej druzynie.

kukulka jak mozna w tym przypadku zachowac ostrożnośc??? skoro zapala sie zielona strzalka z naprzeciwka widac tylko swiatla, bylo wtedy ciemno, wiem bo mijalem ten wypadek. To jak gosc lecial prawie 90km/h to myslisz ze zdazysz zareagowac?? widocznie nie masz prawka... a tamten cham wstydzilby sie upierac przy swoim

Szukam kamerzysty Łomża na 23 lipca czy ktos moze pomoc

Wszyscy piszą ,,na stadion kibicowac" zaprzeproszeniem w dupie mam ten ŁKS wolę obejrzeć mecz JAGIELONIA-WIDZEDZ w tv niż na żywo ten kiepski ŁKS. HAHA

ale postów 0_o

rudy błazen z druhem

Robalon odezwiesz się czy nie bo nie wiem czy ty poważny jesteś czy siusiumajtek?Bo grono się zacieśnia i nie wiem co mam robić?

Eh.. Pada.... Nietrafiona pogoda na mecz:(

Czy ktos zna krem koloryzujacy Excipial Pigmentcreme Spirig i czy mozna go kupic w lomzy.czy podklad dermacol jest dostepny w lomzy?

byłem raz na solarium i se ja..ja spaliłem to tydzień nie bzy..kałem!

Troche drogo w tej perfumerii. Trzeba miec gruby portfel ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org