Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Emerytury esbeków |
Sprzedam całe transporty po 20 ton po hurtowej cenie 440zł tona.Może zbiorowe zakupy.Paru chętnych do wspólnych zakupów i będzie dużo taniej.Ilości nieograniczone tel 507830796
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Emerytury esbeków |
Jestem wstanie załatwić obu w zależności tylko od terminu :)
|
|
Coś gdzieś jeszcze?
|
|
:) modlitwe trza zapamietac!
|
|
Trzeba było od razu dzwonić na policję. Inna sprawa że mój kot wielokrotnie urządzał sobie loty z 4 piętra do ogródków sąsiadów bez niczyjej pomocy.
|
|
Podaję namiary: 696 365 349 / 608360080 Jestem zadowolona z usługi tych Panów
|
|
Zgłaszać na policję takie przypadki! Skur.wiel dostanie co najmniej zawiasy.
|
|
najlepsze jest KFC w Białym ;D
|
|
Znam w Malym Plocku p. Drozdowski jest to jedyny mechanik do ktorego mam pelne zaufanie-fuchy nie odstawi . Kiedys wierzylam Waldkowi z Poznanskiej ale on juz sie chyba dorobil!!!!!!!Co powiesz to zrobi ale sam zadnej inicjatywy a zwykly uzytkownik nie wszystko wie.Nie mysl ,ze to reklama ale na konkretne napray samochod stawiam tylko u niego.Pozdrawiam
|
|
na pewno nie EL-FRYZ bo tam drogo zapłacisz
|
|
ciekawe czy było by mu miło jakby spad z 4 piętra
|
|
dla mnie tez najlepsze na Kazańskiej 10 z tyłu bloku, od kilku lat już tam chodzę jak potrzebuje i ceny maja chyba najtańsze z tego co tu widze jak piszecie, 80 gr za minute a teraz jest promocja na stojące za 60 gr za minute:)
|
|
Słyszałam że są dobrzy ale nie moge znaleść do nich kontaktu jest kobieta i kamerzysta facet i są rodziną i chyba są z kolna
|
|
fotografa o znam wiem że też zajmował sie wideo znalazłem nr 511 008 525 link http://www.photoblog.com/olszewski może się przyda HAHAHAHA
|
|
a moglbys podac adres dokladny??? dzieki
|
|
to nie muzyka klubowa, taką to se możecie w domu przy ćpaniu puszczać
|
|
Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak zatrudnienie adwokata kościelnego, a przynajmniej ja o niczym takim nie wiem, z tego względu iż do unieważnienia nie jest potrzebny adwokat jak do rozwodu cywilnego, to ciebie przesluchaja i to ty musisz wszytko opowiadać a nie adwokat za ciebie. Co do przesłuchania to najpierw przedstawiasz sprawe i ten który cie wysłucha to od razu ci powie czy twoj przypadek kwalifikuje sie do stwierdzenia nieważności czy nie warto skladac papierów. Świadkow nie przesluchują tych co byli na ślubie kościelnym tylko te osoby które ty sama podajesz w skardze powodowej Biegły psycholog cie nie przesluchuje tylko ksiadz, przesluchanie trwa ok 3 godzin.Oczywście nie uwzgledniam tu znajomości i załatwienia sprawy przez pieniądze tylko jak to zazwyczaj sie odbywa.
|
|
Miejsce w tabeli chyba wszystko tłumaczy: 1. ŁKS 1926 Łomża 2. Orzeł Kolno 3. Hetman Tykocin 4. Znicz Suraż 5. Gryf Gródek 6. Cresovia Siemiatycze 7. MKS Mielnik 8. KS Michałowo 9. LZS Narewka 10. Sparta Augustów 11. Włókniarz Białystok 12. Hetman Białystok 13. Tur Bielsk Podlaski 14. Perspektywa Łomża 15. Piast Białystok 16. Rudnia Zabłudów Nie ma osiągnięć, nie ma pieniędzy. Zresztą ŁKS ma pierwszeństwo istnieje najdłużej ze wszystkich związków sportowych na Ziemi Łomżyńskiej.
|
|
Słońce świeci deszcz nie pada Kortowiada! Kortowiada! niestety w tym roku znowu mnie ominie ;/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
" Poza tym kot to nie człowiek, nie jest tak głupi, żeby specjalnie skakać z wieżowca.... " moj kot skakal 3 razy z balkonu na 4 pietrze,zaliczyl maske samochodu,asfalt i snieg....jakos to go nie przekonalo i nadal pcha sie tam gdzie nie mozna,a jezeli kot czai sie na ptaka..to leci jak z procy,tym bardziej z wiezowca jak sie wybije to moze niezle wyleciec i wlasnie tak jak pisze m@ster koty leca za ptactwem...trzeba go miec zeby wiedziec jak sie zachowuje a nie pisac glupoty ze od razu ludzie go wyrzucili rudy błazen z druhem
|
|
DO WSZYSTKICH PISZACYCH NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WKURZA MNIE WASZE PROSTE GADANIE I TO ZE JAKAS NASTEPNA PANI BEDZIE PUBLICZNIE OCZERNIAC OSOBE I PRACOWNIKOW( MOZE PODASZ JESZCZE ICH NAZWISKA) LUDZIE WY NIE MACIE MUZGOW, NIC WAM NIE PASUJE JAK JESTESCIE TACY WSPANIALI I MADRZY TO MOZE SAMI COS WYBUDUJCIE ZROBCIE A NIE OCZERNIACIE INNYCH A MOSIR JEST OD TEGO ABY ZAJMOWAC SIE SPORTEM I OWSZEM ROBIA ROZNE ATRAKCJE, ALE JAK PISALAM WCZESNIEJ ZWIAZANE SA ZE SPORTEM A WY POWINNISCIE SIE CIESZYC I ZAMKNAC TE PARSZYWE JADACZKI, BO COS SIE DZIEJE W TEJ LOMZY DZIEKI NIM TAK TO BY WASZE DZIECIAKI PRZED KOMPUTEREM SIEDZIALY I NIC BY NIE ROBILY JUZ NIE PAMIETACIE TAMTEGO ROKU WAKACJI A CO DO BASENOW TO JAK WAM NIE PASNI TO PROSZE SKARGI SKLADAC DO URZEDU A NIE DO NICH P.S. TO FORUM TO DNO BO LUDZIE TYLKO UMIEJA NA NIM OCZERNIAC INNYCH A NIC NIGDY NIKT NIE POCHWALIL ZE JEST DOBRZE CIESZCIE SIE ZE COS MACIE I WASZE DZIECI TYLKO MIESZACIE INNYM W GLOWACH A SAMI NIE WIECIE JAK JEST NAPRAWDE MOIM OSTATNIOM ZDANIEM JEST TO ZE WASZE POSTY TO JEDNA WIELKA ZENADA.
|
|
Super, tylko obawiam się, że to nie wystarczy aby turystów przyciągnąć. Co najmniej do zakończenia stagnacji i "nicości" na Starówce rudy błazen z druhem
|
|
Za 20 lat wam zrobią tą Via-Baltica ,a za 25 lat będą ją łatać heheheeh :)
|
|
W gminie sniadowskiej sa przeprowadzane wybory soltysow dzis to jest 29 kwiecien odbyly sie w Jastrzabce Mlodej wybrano nowego soltysa tylko moim zdaniem chyba stary soltys byl by lepszy zeby wybrano go ponownie jednak sprawuje to funkcje juz kilkanascie lat no i pozostawil po sobie niemaly dorobek taki jak budynek remizy strazackiej szkoda ze nie wybrano go
|
|
Za pieniądze mozna zostac i liderem ekstraklasy i co z tego, z wypowiedzi widać, że sami kibice ŁKS sie wypowiadaja. To krótkie pytanie bo nie przeczytaliscie ze zrozumieniem tematu. Do awansu do II ligi to jak z stąd do Berlina. Moje pytanie brzmiało Koszty klubów porównywale (ta sama liga ) to dlaczego taka róznica w pieniądzach? I nie piszcie o tradycjach bo historię ŁKS 1926 ma krótką dopiero 1 rok, tamto to historia ŁKS. A pieniadze z miasta są na wszystkie organizacje nie tylko na LKS 1926. I oto mi chodzi, według was powinien istniec tylko jedne klub i żadne więcej. Bądżcie troche obiektywni. Jeżeli na Perspektywe chodzi sama rodzina to zmieńcie to i przychodźcie, przecież jesteście fanami piłki nożnej.
|
|
Klincz, nie trzeba być kibicem piłkarskim, żeby wiedzieć na jakich zasadach są przyznawane pieniądze dla klubów sportowych w mieście. Zacznijmy od tego, że nikt tam w mieście nie przydziela jak mu się chce i wedle własnego widzimisię, tylko na podstawie konkursów, które były rozpisane przez wszystkie kluby sportowe, które o dotację się ubiegały. I tak ŁKS ubiegał się o kwotę wyższą niż została mu przyznana, a zapewne Perspektywa ubiegała się o pieniądze w okolicach jakie dostali i o jakie wnioskowali na funkcjonowanie Swojego klubu. Także możesz już spać spokojnie. Nikt nikogo nie faworyzuje. Każdy dostał to, o co PROSIŁ. Pzdr. rudy błazen z druhem
|
|
koleżanko to ,że na basenie jest więcej pracowników to nie kwestia upodobania Mosiru ,a kwestia bezpieczeństwa na tych obiektach.Co prawda można by było przyciąć np. taka ilość sprzątaczek ,ale koleżanko gdzie wtedy z mopem byś latała? Psioczysz ,a gówno wiesz.Takie paniusie plotkujące są najlepsze.Sama tyłka nadstawi ,a potem psiapsiółce na kawie zwali na inną.Baby to ....!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
LKS i tak zawsze jest strasznie poszkodowany, dostaje takie marne pieniadze, nikt o nich nie pamieta. Ale jak dostana to poziom gry zamiast rosnac to spada. Rozumiem zespol reprezentujacy miasto itd, ale badzmy obiektywni. Nasz poziom jest zenujaco niski, wieczne lamenty o kase, a moze by tak troche pograli i poudzielali sie za friko, to wtedy zobaczymy jak wszystko dziala na prawde.
|
|
Chłop leży a mu rośnie!
|
|
Ja sie od jakiegos czasu nie zwracam do firm bezposrednio, ale korzystam z takiego posrednika KurJerzy.pl - cenowo wychodzi podobnie, a znacznie usprawnia to sprawe, bo z niczym nie trzeba sie uzerac, tylko przez neta formularz wypelnic i juz
|
|
Minister a w takim kibelku jak byś się czół ? kobieta patrzy i podziwia
|
|
rozumiem ze mam oddac swoje pamiatki abys ty zarobil - kuXXXXa genialny jestes moze lepiej podaj nr konta aby kto moze ci przelal kilka grosikow .... ludzie zastanowcie sie !!!
|
|
Witam, chciałabym dowiedzieć się w jakich godzinach otwarty jest basen przy pg1 :)
|
|
Ostatnim czasem widze pelno ogloszen typu wysokie zarobki i jak pieknie ujete stanowisko pracy "Doradca finansowy" co by kandydat poczul i pomyslal ze bedzie siedzial za swoim biurkiem przy laptopie niczym prezes.Prawda jest taka ze takie fimy z takimi ogloszeniami szukaja ludzi ktorzy ubiora sie w garniak i beda latac od drzwi do dzwi celem nagabywania na jakies smieszne ubezpieczenia.Odpuscie sobie takie firmy bo tak naprawde oni szukaja typowych domokrozcow/jeleni ktorzy za grosze beda robic z siebie posmiewisko.
|
|
a komputer do podłączenia fordowskiego silnika ma...?
|
|
Witam. Wiecie może gdzie w Łomży lub w okolicy ktoś skupuje stare części elektroniczne, tak jak płyty główne? Chciałbym się tego pozbyć. Jakby ktoś był zaintereosowany mogę sprzedać. Mam bardzą dobrą płyte gigabyte z uszkodzonym biosem, trzeba wgrać od nowa bios-a, ale ja tego nie potrafię i wiele innych.
|
|
czesio ma rację pozdro
|
|
Do manixxx szczerze czy w realu czy w necie trzeba trzymać dystans do pewnych znajomości. A nie oceniaj wszystkich jedną miara chyba lepiej że z tym "czymś" kimś nie spotkałaś się w realu. Jak trafiłaś na człowieka zakłamanego bez honoru w sieci to jaki był by on w realu... Trzeba znać swoja wartość i mieć swoja godność żaden virtual Ci jej nie zabierze;)
|
|
wiadomo ,ze sytuacja jest daleka od normalności i to nie tylko z powodu trwających remontów ulic ale i wieloletnich zaniedbań miejscowych urzędników w zakresie rozbudowy infrastruktury ulicznej miasta. Pouczanie do niczego nie prowadzi ani nie jest w tym przypadku konstruktywne czy na miejscu. Wiadomym jest ,że zawsze się znajdzie taki kierujący który z takich czy innych powodów popełni umyśle czy nie błąd i zmniejsz płynność ruchu a w konsekwencji doprowadzi to do korków tak jak ma to miejsce obecnie na ulicach miasta. Bardziej porządane w tym przpadku i sprzyjające pozytywnej ocenie Panie Runo panu podległych policjantów będzie ich aktywne uczestnictwo nie tylko w rozładowywaniu ale zapobieganiu takim korkom. To jednak wymaga bardzo aktywnego zaangażowania , przewidywania i sytematyczności w postaci ręcznej regulacji ruchem w tych newralgicznych miejscach. Jak na razi o tym ani widu ani słychu poza głośnym pouczaniem .
|
|
oj tam aj tam. Nie napinaj się tak. Sam przyznasz, że nie wszyscy jeżdżą idealnie:) Niektórzy wyjątkowo baranowato;) Gdyby stał ciągle policjant na skrzyżowaniu, to by więcej mandatów było - bo drugi by wyłapywał ciamajdy - a takich nie brakuje. Jedzie oto dzisiaj bowiem taki jeden fordem swoim i nie patrzy na boki. I jedzie bo ma zielone, pomimo, że miejsca nie ma to jedzie. No bo przecież - może jechać na zielonym nie?. I też byś narzekał że policjant karze zamiast upomnienia dawać.
|
|
ten sie nie obroni. nudny, infantylny, malo blyskotliwy, statyczny i skażony rymami częstochowskimi. szkoda klikać.
|
|
Puknij się w łeb założycielu tematu. Stare części elektroniczne oddaje się ZA DARMO do utylizacji.
|
|
Ja też się zamieniam w słuch i czekam na forumowicza julciak
|
|
Tak jak pisałem . Poznańska przed samym rondem na Wojska Polskiego . Jutro podam ci telefon do faceta. Z każdego psa zrobi potulnego baranka :):) HAHAHAHA
|
|
Treść jest ukryta
|
|
napisz mi na maila przemciopik@gmail.com . Pozdrawiam
|