Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Niedżwiedzia przysługa\" oszołomów gloryfikujących prezdenta, obnaża tylko denny poziom jego elektoratu |
Ronda (czyli skrzyżowania równorzędne) mają sens jedynie wtedy, gdy natężenie ruchu z każdego kierunku jest podobne. Jeśli na jakimś kierunku natężenie jest wyraźnie większe to sens mają światła. Uzasadnienie: Na rondzie nie ma uprzywilejowanego kierunku ruchu. Jeśli ruch na rondzie jest taki, że z jednego kierunku czeka zawsze 100 samochodów a z drugiego 10 to to uprzywilejowane są kierunki o mniejszym natężeniu ruchu. A powinno być odwrotnie... P.S. Zamiast budować ronda typu "beret" należałoby zdjąć znaki pierwszeństwa - efekt ten sam co ronda a koszty mniejsze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Niedżwiedzia przysługa\\\" oszołomów gloryfikujących prezdenta, obnaża tylko denny poziom jego elektoratu |
Czy w którymś z łomżyńskich salonów można skorzystać z biologicznego manicuru?
|
|
Re: \\\"Niedżwiedzia przysługa\\\" oszołomów gloryfikujących prezdenta, obnaża tylko denny poziom jego elektoratu |
pewnie jestes troche starszy niz ja-jako male dziecko ,czesto mijalam te ulice w drodze do przedszkola-ale 100% pewnosci nie mialam. dlatego ze znakiem zapytania :)
|
|
No pisali powyżej na ul. Nowogrodzkiej jest producent siatki i wszystkich akcesoriów do tego potrzebnych trzeba tam podjechać i oni pomogą co i jak bo mają kontakt z ludzmi co to wykonują a nie wykluczone że i sami zrobią Ci wszystko na gotowo.Towar mają dobry i niedrogo, firma rzetelna kiedyś sama korzystałam z ich usług i wogę polecić z czystym sumieniem.
|
|
Szukam krzewu maliny.Jeśli ktoś wie gdzie kupić, byłem już na Kierzkowej i na Siekiewicza.Czekam konkretne odpowiedzi.
|
|
ale można i słodzić.
|
|
przy łopacie 7-8zł a na rusztowaniu,gdzieś przy konkretach na dachach itp 10-12zł bynajmniej tak w tamtym roku było
|
|
Ja jadę jutro (w niedzielę) o 19.00 i jeśli ktoś chętny to mogę zabrać :) tel. 698-296-423 .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |