Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści zdegradują też przyrodę... |
Sikorskiego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści zdegradują też przyrodę... |
rondo na zjezdzie
|
|
Może wpadniesz na korepetycję???
|
|
Gdzie LOMZY do Warszawy-------jak piesc do oka.
|
|
Może w niektórych piekarniach warunki są w miarę dobre ale większość to tragedia a zwłaszcza w Piątnicy! Adam a za godziny nadliczbowe ci płacą?
|
|
Z tego co wiem to nawet internet jest teraz odpłatny. Każdy serwis czy allegro, czy świstak czy inny kasę czesze. Zapewne i przy sprzedaży jest prowizja. Jak patrzę na rozkład jazdy to kto kupi przez internet bilet do Dobrzyjałowa czy Radziłowa? Kursów do Warszawy jest zaledwie kilka. Z drugiej strony klient potrafi skorzystać z różnych opcji.
|
|
No tak, przecież napisałem właśnie, że instalacja jest darmowa, ale sprzedaż już nie - pośrednik zarządzający sprzedażą pobiera prowizje za wystawienie biletu. Ale to nie jest problem dla PKS Łomża, bo może sprzedawać bilety internetowe 1,5zł drożej, a te w kasie po staremu. Nie zbiednieje na tym i klientów nie straci. Jeszcze http://pks.mragowo.pl/ sprzedaje bilety elektroniczne, żeby nie było, że to jakaś awangarda jest.
|
|
Widziałem. Ładnie się "przykleił" do latarni...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |