Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawda o Gazecie Wyborczej |
złoty łańcuszek to standardowa opcja,ale może by coś tak innego dla odmiany?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawda o Gazecie Wyborczej |
Treść jest ukryta
|
|
Panienka na stole dobra sprawa :P
|
|
achas dzięki MRS... Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
oki MRS z góry dzieki rudy błazen z druhem
|
|
keicam to co one mają gnić ?? -------------------------- running with scissors
|
|
Pracowali 24h bo w radiu słyszalem...
|
|
O BARTEK :D ty ... hehe rudy błazen z druhem
|
|
Chyba reke ruchasz... Widzialem takie na dlugiej... po stronie sezamu, jest taki maly sklepik. ale bardzo maly :P z roznymi wisiorkami i takimi tam..
|
|
...brawo za ostatnią wypowiedź..... BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!! Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Allinka dzięki za info odnośnie śliwowicy i biegania. Może teraz ja Tobie pomogę: może masz jakiś jakiś problem to tylko jego rozwiązanie pomoże Tobie lepiej spać lub rzeczywiście doskonale zrealizowany punkt 5 dobrze by Tobie zrobił czyli praca fizyczna. Jestem do dyspzocyji od 9 16.08. POzdrawiam i miłych snów, ja ostatnio dobrze sypiam choć mam masę problemów..
|
|
he fajna historyjka DiDi
|
|
NN nie ma za co nudy jak c holera a trza by cos zrobić !! rudy błazen z druhem
|
|
Co prawda to tylko nalewka, ale smaczna 1 kg dojrzałych węgierek (najlepiej takich co same juz zaczeły pękać) 1 kg cukru 1 l spirytusu 0,75 l wódki czystej 1) owoce umyc, wypestkowac, pokroić na kawałki 2) pokrojone owoce włożyć do gąsiorka 3) zalać wkład gasiorka wódką i spirytusem szczelnie zamknąc 4) gasiorek odstawic na słońce na 5 tygodni 5) po upływie czasu z pkt. 4 cukier rozpuścić w 0,5l gorącej wody i wlac do gąsiora 6) wymieszać porządnie i zostawić na 2-3 dni 7) zlać, sklarować, zabutelkować zostawić do dojrzewania na min 4 m-ce Przepis sprawdzony osobiście. Najbardziej smakowało mi po 18 miesięcznym leżakowaniu. Mmożna doprawić korą cynamonu i/lub wanilją (w lasce)
|
|
Tomek!Nie kupie mu feromonów,bo razem z siostrą bliźniaczką leżą w jednym łóżeczku!potem coś się mu umani i będzie soistre podrywał:P kazirodztwa w życie w mojej rodzinie wprowadzać nie będę:P makmarc: myślę,że byłoby fajnie:-) to kiedy? rudy błazen z druhem
|
|
0.5 litra czystej i wszyscy będą szczęśliwi:P Ptys i MrS: handel żywym ciałem zostawmy na inne okazje;-) makmarc: wiesz,ja najchętniej załatwiłabym to do piątku,bo to już 21 sierpnia u mnie będzie
|
|
to jednak czegos cie nauczył ten dr P. skoro było na 5 ,a to ze wiekszosc z nich to burkii mysla ze wszystkie rozumy pozjadali,to inna sprawa,wiecej przygotowania pedagogicznego by sie zdało,nie? wiecie czym sie rózni pedofil od pedagoga? -bo pedofil naprawde lubi dzieci
|
|
to co żle ?? chciałbys obmacywać kobiety tylko takie mlode...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Już działa! :D
|
|
Czy ktoś z Was zbiera starsze komiksy, głównie Marvela??? Najbardziej interesują mnie X-meny, spidermany i mega marvele
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |