czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nikt w internecie nie jest anonimowy

Autor: HokusPokus (---.dynamic.chello.pl)
Data: 10-05-11 08:38

PWSiP się ostro rozwija i myśle że za pare lat jak się troche wyklaruje tam będą uczelnią z wyższej półki

Jak będą mieli szczęście to zostaną uczelnią ze średniej półki, do wyższej to jeszcze lata świetlne.
Poza tym, inwestycje w infrastrukturę to jedno, a poziom nauczania to drugie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nikt w internecie nie jest anonimowy

dziękuję:)

Ja robiłem w Office Center. Szybki czas realizacji.

nie ma reguły kto zawinił facet czy kobieta, różnie bywa, ja jako facet widzę jakie są dziewczyny to szkoda gadać co wyczyniają, weź tu bądź w porządku, facecie też są nie lepsi,samemu dobrze, z kimś jak się dobrze układa jest jeszcze lepiej, związki ciężka sprawa, nie zawsze jest łatwo ale czy warto z nich z tego powodu rezygnować? jeden powie tak, drugi nie, ja mówię nie:) chociaż czasami dobrze jestod tego wszystkiego odpocząć trzeba po prostu znaleźć normalną osobę, niby łatwe ale trzeba dużo szczęścia żeby trafić na taką, takich ludzi jest mało ale są:) a ty chilipepper05 nie masz czego żałować bo koniec końców dobrze się stało, już z nim nie jesteś, szkoda tylko że tak późno ale co nas nie zabije to nas wzmocni:)

a co inni sądzą o tej sali???

Takie centrum jest potrzebne ale mam wątpliwości czy nie podniosą opłat handlującym. Taki obiekt to przecież ogromne koszty budowy a potem utrzymania. Zaraz się okaże, że znów będzie trzeba podnosić podatki lokalne. Lepiej niech miasto sprzeda grunt w przetargu a kasa wróci w postaci podatku od nieruchomości czy innych.

Taniej będzie w Kupiskach Starych albo na terenie zakładu weterynarii na Nowogrodzkiej.

http://www.youtube.com/watch?v=Lpcy4-Q_r8Q
http://www.youtube.com/watch?v=NvXFaMG8WY8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=B2hW2QemDMk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=jgoEq4v0wZc&feature=related

Moim zdaniem to powinniśmy część naszych księżniczek przetransportować w tamte rejony.Byłoby to z porzytkiem dla nas.
Co o tym sądzicie?

Spędziłem trochę czasu za granicą i widziałem nasze młode rodaczki w akcji. Nie zaglądałem w linki bo nie chce m sie kopiować adresu, ale te, które pracowały ze mną- piękne młode dziewczyny puszczały się z chłopaczkami z Rumuni. W sumie nie tylko młode, bo te starsze 40stki czy 50 obrabiały po 7 jednocześnie.

zdawałem 8 maja na kartę motorowerową ale nie wiem czy zdałem, zdawałem tylko test i po nim poszedłem do domu nie wiecie gdzie mogą być wyniki

:-)

PREZENT NA URODZINY

jak piszesz test to zaraz potem są wyniki i od razu idziesz zdawać jazdę

haha dobre

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Serwis klimatyzacji samochodowych. Napełnianie, odgrzybianie, sprawdzanie szczelności, naprawa.
tel. 509065500
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
różne
Jagody, Grzyby Kupuję. Łomża, ul. Łąkowa 13.
tel.
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org