Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezes Jarosław Kaczyński !!! |
tak jak zlamane serce
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezes Jarosław Kaczyński !!! |
Nie jest bolesny.Miałam zamykane naczynka kilka lat temu.Do tej pory wszystko ok.Polecam nr telefonu do mojej kosmetyczki 608 371 671
|
|
Wokalista,prowadzi występy,gra. To na h...j ty mu potrzebny piwo nalewać? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jeśli pieniądze gdzieś się ,,zapodzieją" , to przecież konsultant nie może powiedzieć, że sprawa jest zamknięta. Powód jest zapewne inny.Shot_vc napisał(a):
|
|
Autor: onaion (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 14-04-11 16:21 1/zabudowa kuchenna, np edwal -rewelacja Serdecznie zapraszam. :)
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: wite Posty: 1 Uuuu chyba się Panu T. cieplutko zrobiło.
|
|
Co sie dzieje z tym Bankiem jest 15 stanowisk obsługuje 1 Pani żeby załatwić sprawę trzeba czekać z 2 godziny masakra jak sie prosi żeby ktoś przyszedł to Pani twierdzi że nie ma pracowników ..
|
|
wite bardzo sie mylisz pracowałam tam 2 lata i z początku może było dobrze ale potem robiło się co raz gorzej wypłate zamiast dostać do 10 musiałam o nią sie upominac i dostawałam 15-16 . Można ją podpisac ale nie w takim sklepie i nie u Pana T który zarabia na ludziach .. Jak się nie wie o co chodzi to lepiej się nie wypowiadać ..
|
|
To jest za skrzyzowaniem zaraz za ta pierwszą wulkanizacją ma zakład pod domem jednorodzinnym ..
|
|
bliski współpracownik papieza -jesteś taki głupi że nie mam słów. idz się utop padalcu
|
|
Ciekawie by było zagospodarować tą wierzę, tak jak to było kiedyś zamierzone. Niestety z tego co słyszałem to wszystko nie wypaliło przez inwestora, który ją kupił i mimo zobowiązań przez 2 lata nic nie zrobił. Warto wspiąć się wieczorem na tą wierzę i podziwiać panoramę na miasto. Nie straszący potwór a jeden z symboli Łomży.
|
|
Haunted kiedy robiłeś takie rozwiazanie i ile Cię to wyniosło?
|
|
Ten górnik chyba Ci dynamitem mózg wysadził... chyba, że nie miałeś mózgu od urodzenia.
|
|
czy może jakieś nazwisko przynajmniej, żebym wiedziała z kim rozmawiam. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
niestety nie inwestor a nasze kochane władze ówczesne, które wycofały się z zobowiązań. jeśli ktoś nie zna szczegółow nie powinien się wypowiadać.
|
|
... przewozowych - rzecz jasna ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |