Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lechu leć na ryby i ? |
Zaćpajta się w ch*j i będzie spokój.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lechu leć na ryby i ? |
To prawda , trochę słyszałem o tej słynnej Caritas, Im na pewno nic nie podaruję.
|
|
To już wiem kto mi trasę blokuje jak jadę do pracy ;) A poważnie to jeżdżę codziennie na 8.00 i wracam o 15,30, chętnie kogoś zabiorę. Mail do kontaktu w moim profilu.
|
|
I jeszcze jedno - jak pokazuje życie, żaden rodzimy "przedsiębiorca" nie jest w stanie czegoś takiego zrobić. Tu trzeba kogoś z zewnątrz, kto stwierdzi, że Łomża jest na tyle atrakcyjna by tu cokolwiek robić. Nie mówię o jakiś tam spalarniach, bo smrodu więcej nam nie trzeba. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
ja nie dawno kupiłem ruter w IST u nich w salonie - 90zł ruter plus 45 zł adapter do WF -działa zajefajnie < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Czy gdzieś jest rzeczoznawca w Łomży lub w okolicy, który mógłby wydać opinię na temat usterki (lub jej braku) w moim komputerze?
|
|
Odradzam tl-wr340g TP-LINK jest super ale doradzam dowolny model poczynając od wr740n wzwyż.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |