Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kodziarze i platfusy zapraszają do Łomży znanych lewaków, których mało kto słucha |
Tuje bardzo dobrze rozmnaża się przez podział. Obrywa się zieloną gałązkę i wsadza w ziemię w zaciemnionym miejscu. Po roku mamy malutkie sadzonki Koszt 0 zł. Jedyna wada to długi czas oczekiwania, 60-80 cm wysokości osiągną po kilku latach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kodziarze i platfusy zapraszają do Łomży znanych lewaków, których mało kto słucha |
Zabiorę codziennie kilka osób autem do pracy w Ostrołęce na 7.00 rano. Wyjeżdżam z Piątnicy. Od poniedziałku do piątku. Ktoś zainteresowany?
|
|
Re: kodziarze i platfusy zapraszają do Łomży znanych lewaków, których mało kto słucha |
Szukam nauczyciela albo studenta, który wytłumaczyłby mi kilka zagadnień (min. granice ciągów, analizę matematyczną...), kogo polecacie?
|
|
mój kumpel udziela korepetycji z matmy. podaj maila to wyśle Ci namiary < wieczne im odpoczywanie >
|
|
nowy gabinet a Ty jestes juz stałą klientką.. no no.. nie wiem czemu ale mnie już sama nazwa salonu zniechęca w dziwny sposób, a przecież pierwsze wrażenie najważniejsze. rudy błazen z druhem
|
|
Masz okazję sie zabierać razem z nim i jeszcze narzekasz że nie na 8.00 ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie chce mi sie wierzyć w to co piszą . .. Może i bezrobocie spadło tylko dlatego że prace na drogach ruszyły kostki drogi i takie tam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |