Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktoś z Łomży na tej konferencji w Warszawie upomni się o łomżyńskie drogi? |
TAK TAK A ŚWISTAK SIEDZIAŁ BO WIEWIÓRKA BYŁA NIELETNIA :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktoś z Łomży na tej konferencji w Warszawie upomni się o łomżyńskie drogi? |
Mama to go kijem dotykała jak był mały, bo nie wiedziała co to jest. Taty pewnie nigdy nie miał :-( Smutne... Ale cóż, masz rację nienormalna - trzeba tępić idiotę. Tak to niestety bywa, pewnie go łopatą usypiali w kołysce. PS: Nienormalna uważaj bo bartez ma wujka w Hajnówce i wsadzi nas oboje do więzienia za to, że źle o nim mówimy, BUEHEHEHEHEHEHEHEHHE!
|
|
Re: Czy ktoś z Łomży na tej konferencji w Warszawie upomni się o łomżyńskie drogi? |
PS2: Nienormalna, nie wiem czy wiesz o tym, ale Bartez robi w show-biznesie. Podobno nagrali z chłopakami jakąś płytę disco-polo. Mam gdzieś nawet okładkę... Ktoś kiedyś wrzucił na forum... HEHEHEHEHE.
|
|
hehehehe a ja mam za sąsiada kryminaliste ;P zajmie się nim :)
|
|
Oby jak najszybciej.
|
|
hehe jestem i będe bylem u dziadka :D
|
|
Potwierdzeniem że WISŁA KRAKÓW odwróciła się od jkk jagielloni k***wy był wczorajszy mecz WISLA - PANATHINAIKOS --> nie było widać flagi tego śledziowskiego klubu.
|
|
Re: Czy ktoś z Łomży na tej konferencji w Warszawie upomni się o łomżyńskie dr |
wiem też was witam i pozdrawiam -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |