Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomazańcy boga - JarKacza |
a najlepsze miejsce do nich to izba wytrzeźwień
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomazańcy boga - JarKacza |
Też słyszałam że nauczycielka zamawiając podręczniki dla swojej klasy dla córki dostała komplet książek gratis
|
|
Źle sie orientujesz.
|
|
O, faktycznie MASH, do tego i wspomnianego wyżej Robina of Sherwood dorzucę jeszcze "Przystanek Alaska".
|
|
Robina of Sherwood 1984 - 1986 tak racja a remake są słabiutkie.
|
|
Po prostu jeden sprzedaje bułki jeden alkochol a oni narkotyki jak niema pracy to i to dobre a widać że lepsze zarobki :)
|
|
Dobra ja nie jestem do końca za drastycznymi rozwiązaniami. Tylko chciałbym żeby nasza szanowna straż wiejska, która od niedawna szczyci się uprawnieniami takimi jak policja, czuje wyższość nad przeciętnymi obywatelami i szasta chętnie mandatami, wzięła się wreszcie, przebrała w cywilne ciuszki i wyszła, dla przykładu złapała kilku właścicieli. To nic nie kosztuje a jak statystyka wzrośnie! I ile pieniędzy wpłynie do budżetu. Pewnie nawet więcej niż z fotoradaru przy drodze. Dopierdolić dla przykładu jednemu i drugiemu po 500 bez żadnej ulgi, to właściciel na drugi raz albo po swoim pupilku posprząta albo nauczy go srać do kibla. A fikanie z amstaffem, pitbullem czy innym szczurem przez niektórych forumowiczów jest śmieszne, jak nie żałosne.
|
|
Czy w Łomży jest biuro detektywistyczne..?
|
|
7angelfree chyba i last.fm trochę świruje, bo jak dobrze pamiętam Czesław zawsze dementował, że jego muzyka to w żadnym wypadku folk. Btw. jak nie wiedzą do końca co to jest za muzyka to po co w ogóle coś piszą? ;)
|
|
sarima czy 31 to twoj wiek? Bo jesli tak to ty na prawde jakas ulomna jestes...
|
|
Jest
|
|
Witam wszystkich, poszukuję dobrego salonu fryzjerskiego w Łomży , takiego który robi ładne fryzury ślubne. Proszę o udzielenie porady !!
|
|
jankeson wiem że jesteś rolnikiem i to mocno rozwojowym więc idź zapładniać własne krowy a wołowinka jest w cenie oj jest a mliko też kosztuje ale ty oczywiście jesteŚ biedny jak wszyscy rolnicy w tym kraju. Do roboty się weź i zacznij płacić podatki i zamiast KRUS zapłać stawki ZUS i jeszcze ubezpieczenie zdrowotne opłać i wiele innych ty święta krowo pijawko społeczeństwa.
|
|
Tak to jest jak wieś do miasta zjedzie... Psy to u łańcucha i do budy. A cham śmieci nauczył się do kosza wyrzucać?! Samochód myć na myjni zamiast pod blokiem? Porządek owszem, ale bez takiej agresji. Psychole!!! A jak tak gówna przeszkadzają to weś debilu jeden z drugim daj przykład i sam posprzątaj!!!
|
|
Omania przepraszam Cię za te mocne wypowiedzi do tych dwóch frajerów Benny i jankeson ale sie sami prosili. Wracając do nas i wycieczki to nigdy o Tobie nie zapomnę i nie mogę się doczekać naszego wspólnego wyjazdu na wiochę.JADZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No i w końcu gdzie można dobrze pociupciać w Łomży
|
|
ja tam dam psu srać gdzie chce niech sprząta ten co mu przeszkadza a ja lubię jak jest kolorowo na trawnikach heheh
|
|
jawny człowieku w pierwszej kolejności aby jechać na wycieczkę to musisz zlikwidować swoje namiary imię, nazwisko i adres, zrób to jak najszybciej bo w innym przypadku wykluczę Cię z listy.
|
|
...,I JA JESTEM TAKIEGO SAMEGO ZADNIA,NICH SPRZATAJA DEBILE,którym gówno razi w oczy :)
|
|
1920. Wojna i miłość :D
|
|
Może ktoś wie gdzie w Łomży lub okolicy można kupić tanio pustaki?
|
|
ceneo.pl ;)
|
|
Chodzi mi o sklep a nie zakup w internecie ;)
|
|
Nie dla siebie, ale do pracy. W domu ich nich nie trzymam- są mi potrzebne. A jak w tym roku korzystam z siedmiu różnych podręczników, bo uczę w różnych profilach to musiałam bym wydać pewnie i z 1000 zł. Ciekawe czy wszyscy tak chętnie inwestowali by swoje pieniądze w materiały, które są im do pracy niezbedne?
|
|
takie szroty to na złomach w całkiem niezłych stanach. za psie pieniądze
|
|
BlackStar folk nie ale przebija się przez melodie elementy folka np tutaj Czesław Śpiewa - Maszynka do świerkania Gaba Kulka i Czesław Mozil-Co mi Panie dasz last.fm .Jednak Czesław Mozil zgodził się żeby pod ten gatunek go porównać pod tag-a folk ?;)
|
|
Nie denerwujcie się;) Ta osoba sobie tylko robi żarty. Nie pomyślała sobie, że to się nie trzyma całości.
|
|
kasę się płaci a pojemników nie ma,nawóz i dla roślinek potrzebny..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie polecam sferis
|
|
Straż miejska ? hahaha dobre sobie :D dziś miałem przykład co straż może zrobić idę a obok mnie pies bez kagańca smyczy i jeszcze se leje na ich widok a oni tylko spojrzeli się i pojechali sobie dalej wrażeń szukać :) - dodam że nie to nie mój był pies ale se szedł obok i wyglądało tak jak by mój :) zamiast straż wiejsko to by zrobili te pojemniki i dali narzedzia do sprzątania miasto i wtedy by każdemu było dobrze :) a tak jedna grupa społeczna w Łomży obija się druga i trzecia a kasa idzie i jej nie widać .
|
|
Giełczyńska na rogu - vis a vis Apteki Cefarm. Na Legionów - nie polecam. Poszlam z baterią kupić identyczną do zegarka to dostałam opier..., że śmiałam przyjść bez zegarka. Że on musi styki wyczyścić i odpowiednio mnie za to skasować - ile - nie chcial wyjawić. paranoja jakaś. Moja noga tam nie postanie. Na Gielczyńskiej nie było tego problemu - a zegarek chodzi chociaż miałam czelność wlożyć do niego baterię sama.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |