poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiSlamski kołtunizm

u nas jest bardzo przyzwoita remiza z kuchnią

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiSlamski kołtunizm

Fringe :-)

I co godzinę można iść do innego kościoła,żeby wziąć udzał w tych imprezach!
:(

rudy błazen z druhem

tak

Do buntowniczej dziewczynki

Prawnicy gównami się nie zajmują, tylko poważnymi sprawami :)

zadzwon pod ten numer 789459393 ten czlowiek zajmuje sie organizacja wesel pogadaj z nim on ci doradzi i znajdzie szybko sale na wesele

sam jesteś smutny

ok dzieki napewno zadzwonię.

Ja też robiłem w OSK Borawski rok temu,mają Suzuki takie jak na egzaminie,zdane za 1-szym razem.polecam ;)

mam stary rower i potrzebuje on renowacji. gdzie mogę go naprawić??proszę o pomoc

Autor: torro (---.elomza.pl)
Data: 22-03-11 20:55

Jak chce to zapinam pasy, a jak nie chce to nie zapinam. Jak nie zapnę to czemu zostaje ukarany.? Moje życie i będę z nim robił to co mi się rzewnie podoba. Niedługo będzie trzeba wykupywać karnety żeby można było oddychać...

...

Wiec Ci wytlumacze dlaczego jest przymus...
Moze przypadkiem uda Ci sie przezyc i wtedy Twoje leczenie i utrzymanie (renta czy cos) bedzie kosztem dla podatnikow. Pomnoz teraz takich madrali przez tysiac albo 10tys i pomysl kto za to ma placic. Zebys sie skasowal jeden z drugim - Twoja sprawa. Tylko ze z jakiej paki ludzie maja placic za leczenie idioty jak maja wlasne dzieci do wykarmienia ....
Moze kiedys dotrze...

jaja sobie robisz chyba

jak w temacie. gdzie się znajduje u nas w mieście? Ma ktoś namiary? Jeśli tak to proszę o podanie. z góry thx ;)

Jeżeli chodzi o żłobki w Łomży i z tak małym dzieckiem, to jedynie któreś Edukatora albo oddział żłobkowy na ul.Spółdzielczej w Przedszkolu nr nie pamiętam, mieści się ono za parkingiem strzeżonym. Edukator to 260 złotych a państwowe to ok.220 złotych.

ja mam atlas tanio do sprzedania praktycznie nowy 517 402 848 nie odbieram zastrzezonych

Treść jest ukryta

Jeszcze mi się przypomniał dobry serial komediowy: Modern Family, gra w nim Ed O'Neill czyli stary, dobry Al Bundy. Polecam.

czezek a chciałbyś po takim fakcie z głoszenia do prokuratury dostać w Łomży wilczy bilet. Dziewczyna wygra sprawę w Łomży będzie spalona. Szkole będzie musiała zmienić a w Łomży nie będzie mogła się uczyć ploty szybko się roznoszą.A co dzień dojeżdżać do innego miasta to też problem.

1. dr House - najlepszy!
2. Harper's Island - krótki, ale rewalacyjny
3. Californication - najnowszy sezon już mnie znudził
4. Mentalista

rudy błazen z druhem

Żona idealna,Braterstwo,Rodzina Soprano,PitBull,M*A*S*H,Weronika Mars,Zwariowany świat Malcolma ,Cudowne lata,Co ludzie powiedzą?,Hotel Zacisze ,Wzór ,

do mikrusspoko
A wyobrażasz sobie sytuację, że nauczyciel mający kilka różnych klas kupuje zestaw dla siebie za własne pieniądze? Szkoła na to nie da, a do mojego przedmiotu komplet z książką nauczyciela kosztuje ok 250 zł.
Nie zmuszam uczniów do zamawiania książek u mnie, nie mam z tego korzyści, a uczniowie mają 15% taniej od księgarni, a nie od wydawnictwa. Jedyne na czym mogę skorzystać to za kilkanaście- kilkadziesiąt zamówionych kompletów dostać książkę, a wybieram takie, które przydadzą mi się na lekcjach. Jednak dawno z tego nie korzystałam. A uczniowie zazwyczaj sami pytają o zamawianie książek i są zadowoleni, że ktoś to zrobi za nich i nie muszą sami nigdzie chodzić tylko im zamówią, przyniosą i jeszcze taniej zapłacą.

napewno lepsi od przereklamowanych zespolow a sa trzy takie pozdrawiam

Witam serdecznie wszystkich ale nie rozumiem dlaczego inni w moim liście piszą do siebie prywatnie i nic to nie ma wspólnego z moimi myślami. Nie życzę sobie tego !!!
Mam prośbę aby ktoś napisał mi jak tworzy się link do zdjęcia, które mam na komputerze, chodzi mi o to abym mógł wklejać swoje zdjęcia na forum. Mam zdjęcia i chcę niektórym z was je pokazać. Ktoś napisał żebym nie pokazywał prywatnych zdjęć ale nie rozumiem dlaczego ?
Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Krzysztof.

Czy Ci prawnicy widzieli twoje posty tutaj?;D Bo jesli tak to daleko z takimi prawnikami nie zajedziesz ;p
Strach bedzie teraz wyjsc na ulice bo GIT- banda bedzie gownami rzucac:D

rudy błazen z druhem

Potrzebuję jakiegoś laptopa starszego typu np. ThinkPad lub czegoś w tym stylu. Nie chcę bawić się w allegro bo mam mało czasu na ogarnięcie tej sprawy. Ogólnie wiecie czy jest w Łomży jakiś "punkt" w którym tanio kupię coś do korzystania z internetu?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org