Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSofaszyzmu ciąg dalszy |
A to jest ten sam tel do klubu MPK? A to są ceny tych nowych biletów ZTM ? To prawda że Warszawa przejmuje Łomżyńskie MPK? Pozdrawiam:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSofaszyzmu ciąg dalszy |
Mies. temu rodziłam w Łomży i mam odmienne od was zdanie. Leżałam na sali 2 os. Po porodzie na noc dziecko zabrano. Rodziłam SN i położne były naprawdę super co prawda poród bez znieczulenia. Był to mój pierwszy poród. Nikt nikomu nie smarował. Jak widać i w Łomży może być dobrze.
|
|
A tak w ogóle to o co chodzi ????? Bo nic nie widzę z powodu piekących oczów od patrzenia w monitor :(:(
|
|
Mryjka666. Najlepiej by było gdyby Warszawa wyrwała Łomżę ze szponów Białegostoku. Co chodzi o"MPK" to chyba zawsze pozostanie łomżyńskie. Ceny biletów są od dłuższego czasu te same. Pod tym numerem otrzymasz info o klubie. A tak na poważnie co ma wspólnego nowy czy stary bilet z twoim jednorazowym przejazdem. Myślę, że zdobywanie informacji o tej firmie powinno odbywać się w nieco inny sposób. Pozdrawiam:)
|
|
?
|
|
Propozycja, bo nie żałuje, że tam poszłam. Każdy? na pewno nie każdy mnie zna.
|
|
tak ruszaj
|
|
jasne właśnie Kako otworzył bramę
|
|
ciekawe co o mnie każdy słyszał
|
|
xkurwa jakie wy typy, każdy ośrodek jest dobry a kto ma troche oleju we łbie to myśle że zda bez wiekszych problemów także dziekuje dobranoc i zamykam temat
|
|
a mnie się zdaje , że Maryjka to jedna z klubu miłośników MPK Łomża , ktora w dość pomysłowy sposób próbuje wzbudzać zainteresowanie tym klubem wśród forumowiczów .
|
|
Kare juz dawno poniesli i to wieksza niz wam sie wydaje,a jak nie macie na dany temat pojecia to najlepiej sie nie wypowiadac
|
|
ale pier... głupoty rudy błazen z druhem
|
|
podobno biegunka rozrzutna panuje w clubie, ktos wczesnij na forum pisal i dezynfekcje robia. dzis zamkniete
|
|
Korzystałam i polecam. Nie pamiętam dokładnie, ale płaciłam ok. 50 zł.
|
|
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu rudy błazen z druhem
|
|
będzie wiosna jak nic
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |