Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UWAGA Lemingi!!! |
Wycieczka z programu "Jedź na wieś a dowiesz się prawdy" organizowana jest ze środków unijnych a więc nie ma mowy o zyskach ale tylko i wyłącznie w grę wchodzi nauka poznania wsi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UWAGA Lemingi!!! |
Twoje słowa koleżanko, wyrywanie z kontekstu to czysta insynuacja. Mylisz się sama co do swoich słów i ocen człowieka względem kasy. Który lepszy? Och który!?
|
|
Ja chcę zatańczyć kujawiaka, oj dziś dziś Dana Dana
|
|
Poza tym ciekawy jestem czy i jaka będzie reakcja władz i przedstawicieli Łomży. Moim zdaniem prezydent mógłby pokusić się nie o odpowiedź bezpośrednią na opinię przedstawicieli władz miast aspirujących do miana regionalnych metropolii, ale postarać się o jakieś mocne argumenty podtrzymujące opinię specjalistów, że trasa Via Baltica powinna przebiegać w wariancie łomżyńskim. Może jakiś mocny sojusznik, który by się w tej sprawie wypowiedział? podczas kampanii kilka znanych twarzy w mieście się pojawiło. Myślę jednak o bardziej poważnej reakcji niż opinią Oleksego np.
|
|
polecam palnik z acetylenem !można się ślicznie opalić
|
|
No i?
|
|
Nauczcie to się określać.
|
|
a ty te mleko ze smakiem wypijesz i też będzie dobrze
|
|
ja bardzo chętnie, ale program mi nie pasuje. Ubogi jakiś. Brakuje mi tu wtykania dla gospodyni, co się da. A szkoda, bo te wiejskie dziewczęta maja takie czerstwe zady. Wychowane na miodzie, wiejskim mleku i podcierane były nie tam jakimś papierem toaletowym, a liściem łopianu. Ekologia, ponad wszystko.
|
|
Ja się tez piszę na wycieczkę;-)
|
|
Bardzo atrakcyjny program wycieczki :) heheh
|
|
duch do siebie na posiadłość zapraszasz ? :) heh
|
|
To nie jest propozycja. Każdy wie gdzie zdaje Kamila ;]
|
|
a jakim autem wyjazd fatem czy hoplem ?
|
|
to może powiesz?
|
|
A cóż to za klub? Czasem czytam jakiś wątek o nim i mam wrażenie, że ktoś robi sobie żarty z biednego, socjalistycznego MPK. P.S. Żadna Warszawa go nie przyjmuje, jednak należy go jak najszybciej sprywatyzować.
|
|
closed
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |