Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Się porobiło. Suweren grozi \"wybrańcom\". |
Problem jest w tym iż bierze ten kto ma na to ochotę. Durne przpisy walczą z koksem oczywiście podnosząc ceny dając się zarabiać naprawdę grubo ludziom z wyższej półki których nigdy prawo nie ścignie bo mają floty więcej niż kościół. Jestem przeciwko sprzedaży koksu dzieciakom ale na dysce gdzie przebywają sami ludzie dorośli czemu nie. Każdy ma swój rozum i wolę wyboru chcę dać w nocha to daje i wara wszystkim od tego policji też - mój nos i mój problem co się wydarzy z moim nosem. Czemu nie zakażemy dilować alkoholem w sklepach gdzie z tym trunkiem jest o wiele gorszy problem. Patologie wsród rodzin, wypadki i inne świństwa więc kurw...dlaczego tylko koks czym się niby różni o 1l wódki i to szkodzi i to szkodzi. Chłopaki zarobili i chwała im za to. Za naszych czasów był sajgon. Kwadraty co 5 minut, napady co 10 min, pobicia co sobota i częściej ogólny chaos. Bardzo mało młodych osób mogło się odnależć w tej rzeczywistości. Szukanie kogoś wysyłanie listów po 10 latach za ludzmi którzy dorobili się milionów na koksie. Gdzie były pały jak się dorabiali co kurw...nie wiedziały kto czym się zajmuje a teraz po latach odgrzebywanie starych śmieci. Zostawcie chłopaków w spokoju i zajmijcie się gamonie sprawami przyziemnymi. Jakoś kontakty ani fakt nie pisze o dilerce z marca bieżącego roku a koks można kupić na każdym rogu ulicy. O co tu kurw…chodzi. Słabe osiągi policji więc trzeba rozgrzebać sprawę sprzed 10 lat niech coś się dzieje. Kurw….co za chaos prawie jak za moich młodych czasów……….. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Się porobiło. Suweren grozi \\\"wybrańcom\\\". |
tek kobiety.... na kogo nie wpadną już zakochane ;p
|
|
ja nie mowie ze sie zakochałam , ale poprostu wpadł mi w oko:P
|
|
zmieniłam nick ale jestem jedna i ta sama osoba:)
|
|
fajnie napisane polska komedia romantyczna a moze lomzynska o rzycze zeby ten pan sie odezwal bo serduszko peknie pozdrawiam
|
|
RAFINA TO JA BYŁEM ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |